Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Echipamentele laser color Brother, īn topul recomandărilor Buyers Lab (BLI)

18 Decembrie 2017



Brother anunţă rezultate excepţionale obţinute de gama de echipamente laser color în testele independente efectuate de Buyers Lab (BLI), care confirmă astfel calitatea, performanţele, fiabilitatea şi dotările de top ale acestor produse.
Soluţiile de printing Brother sunt cunoscute în întreaga lume pentru flexibilitate, performanţă şi fiabilitate, iar aceste calităţi au fost evaluate şi confirmate de o entitate independentă. Buyers Lab (BLI) reprezintă cea mai vastă sursă independentă de informaţii cu privire la echipamentele din industria de imagistică precum imprimante, echipamente multifuncţionale, copiatoare, scanere, dispozitive în format wide şi software de prelucrare digitală a imaginilor.


Aceste informaţii sunt obţinute în urma unor ample proceduri de testare, iar apoi sunt puse la dispoziţia producătorilor, partenerilor şi utilizatorilor. Este prin urmare o mândrie pentru Brother să anunţe că echipamentele multifuncţionale MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW şi MFC-L9570CDW, alături de imprimantele HL-L8360CDW şi HL-L9310CDW au primit din partea acestei organizaţii distincţia „Highly Recommended”, în timp ce copiatorul DCP-L8410CDW şi imprimanta HL-L8260CDW se bucură de statutul „Recommended”.





Recomandările Buyers Lab (BLI) sunt cu atât mai importante cu cât ele vin în urma a două luni de testare riguroasă, desfăşurată de profesionişti cu experienţă. Aceştia notează că nu s-au confruntat nici măcar cu o singură alimentare greşită cu hârtie pe parcursul procesării a 80,000 documente în cadrul testului de fiabilitate, iar la final nici măcar unul dintre echipamente nu a necesitat asistenţa unui service. Pe lângă fiabilitatea excepţională, Buyers Lab (BLI) mai punctează şi alte calităţi ale echipamentelor Brother: performanţe de top cu un nivel minim de mentenanţă, dotări bogate, compatibilitate extinsă cu servicii de Cloud şi dispozitive mobile.
Cu toate că distincţiile acordate de o organizaţie independentă precum Buyers Lab (BLI) sunt mai mult decât suficiente pentru a confirma calităţile produselor, Brother derulează şi activităţi proprii pentru a demonstra fiabilitatea excepţională a echipamentelor sale. Astfel, în perioada 01.11.2017 – 02.01.2018, are loc o campanie în cadrul căreia modelele laser beneficiază de o perioadă de garanţie de 5 ani. Şi ca dovadă că fiabilitatea reprezintă o caracteristică de bază a tuturor produselor Brother, în această campanie este inclusă, pe lângă echipamentele color testate şi premiate de Buyers Lab (BLI) şi gama laser monocrom, care include imprimantele HL-L5000D, HL-5100DN, HL-5200DW, HL-6300DW, HL-L6400DW, copiatoarele DCP-L5500DN, DCP-L6600DW şi echipamentele multifuncţionale MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW, MFC-L6900DW.



Fiabilitatea nu este singura caracteristică ce recomandă alegerea echipamentelor Brother, căci flexibilitatea oferită clienţilor prin serviciile şi soluţiile adiacente adaugă un plus de valoare întregului portofoliu. Astfel, echipamentele premiate de Buyers Lab (BLI) sunt disponibile şi prin intermediul programului de MPS (Managed Print Services), cu care Brother reduce costurile de operare pentru companii mici şi mijlocii, dar şi pentru corporaţii. Pentru o perioadă limitată, 11.12.2017 – 28.02.2018, Brother oferă prin programul de MPS acces la echipamente noi și consumabile originale la prețuri speciale, prin partenerii săi certificați.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite