Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Allied Telesis lanseaza serviciul de automatizare retea Net.AMF Managed Network

20 Decembrie 2017



Allied Telesis, furnizor de top de produse hardware şi software care permit clienţilor să construiască soluţii de schimb de date securizate, scalabile şi bogate în caracteristici, a anunţat lansarea serviciului de automatizare reţea Net.AMF™ , care are ca scop să ofere companiilor o soluţie flexibilă, cu timpi buni de răspuns, gestionată în cloud, pentru auto-întreţinerea reţelei, dispunând de capabilităţi avansate de monitorizare, management, securitate şi vizualizare.



Cum organizaţiile de toate dimensiunile se confruntă cu provocări legate de extinderea planificată a reţelelor cu noi capabilităţi şi tehnologii, directorilor IT li se cere să acorde atenţie sporită capabilităţilor îmbunătăţite de management al reţelei, în special în termeni de securitate şi ai peisajului tot mai sofisticat şi mai evolutiv al ameninţărilor informatice. Sistemele tradiţionale de management al reţelei sunt limitate în termeni de capabilităţi, sunt rigide şi necesită sisteme dedicate şi costisitoare, precum şi resurse ca să dispună de o setare corectă. Ca să satisfacă mai bine cerinţele reţelelor complexe şi în plină evoluţie, serviciile de reţea gestionate de la distanţă Allied Telesis Net.AMF pot fi ajustate ca să livreze performanţele cerute, respectând simultan aceşte cerinţe operaţionale şi legate de resurse.
Pentru evitarea căderilor de reţea în urma întreruperilor de infrastructură, a configurărilor eronate la nivel micro sau a atacurilor cibernetice, e nevoie de întărirea eficacităţii şi răspunsului soluţiilor de management reţea şi de furnizarea acestor soluţii la acelaşi nivel în întreaga organizaţie,” declară James Mustarde, vicepresident of marketing. “Serviciile gestionate în cloud Net.AMF sunt proiectate ca să ajute clienţii noştri să adreseze mai bine efectele pe care IoT şi transformarea digitală le au asupra reţelelor şi pentru a furniza o capabilitate sofisticată şi cu grad mare de răspuns de management reţea în întreaga companie.”
Net.AMF fructifică capabilităţile AMF, soluţia Allied Telesis pentru automatizarea şi managementul reţelei care suportă produsele Allied Telesis de comutare date, firewall şi wireless, precum şi o serie întreagă de dispozitive terţe, incluzând camere video de supraveghere şi telefoane IP, în scopul obţinerii unei automatizări reale a reţelei. Cu ajutorul unei suite sofisticate de instrumente de management care furnizează o abordare simplificată a securităţii şi gestiunii reţelei, AMF oferă control centralizat, auto-backup, auto-upgrade, auto-provisioning şi auto-recovery, şi permite operarea în reţea de tip plug-and-play şi managementul de tip zero-touch. Când este furnizat sub formă de serviciu gestionat în cloud, Net.AMF va reduce costurile de operare infrastructură ale clientului, deoarece nu există cerinţe de hardware sau personal dedicat. Instalarea în cloud este prietenoasă cu mediul, deoarece nu necesită spaţiu de operare, răcire sau alimentare cu energie.
Cu acest nou serviciu lansat, Allied Telesis îşi extinde oferta de produse, soluţii şi servicii, permiţând clienţilor să se concentreze mai mult asupra afacerii proprii decât asupra gestionării prăpastiei create între nevoile lor tot mai complexe de management reţea şi necesitatea de a căuta permanent o valoare crescută din investiţiile efectuate în reţea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite