Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Epson colaboreaza cu Kramer in domeniul videoproiectoarelor

29 Decembrie 2017



Epson Europe va colabora cu Kramer Electronics Ltd, recunoscut pentru inovațiile sale în soluții AV/IT, pentru a le oferi clienților un kit atractiv de proiecție pentru întâlniri de afaceri sau pentru mediul educațional. Pachetul include modele din gama variată de soluții de proiecție Epson, împreună cu VIA GO, soluția wireless de nivel enterprise pentru prezentări de la Kramer.

VIA GO este o soluție wireless avansată care le permite participanților la întâlniri să prezinte ușor și rapid de pe tabletă, smartphone sau laptop. Dispozitivul acces point Wi-Fi încorporat transformă orice soluție de proiecție Epson într-un dispozitiv de tip BYOD flexibil, gestionat wireless. Soluția VIA GO este compatibilă cu toate videoproiectoarele din portofoliul Epson, inclusiv cu cele mai recente modele din seria EB-2000.
Colaborarea dintre Epson și Kramer la nivel european este o veste foarte bună nu numai pentru actualii clienți Epson, care beneficiază de conectivitate BYOD wireless și soluții de prezentare în sălile de întâlniri, ci și pentru noii clienți Kramer și Epson care au acces la cele mai bune soluții ale ambelor branduri – soluții de proiecție de vârf și tehnologie de prezentare wireless, securizată", a declarat Neta Lempert, VP Digital Business Development la Kramer.
Hans Dummer, Business Unit Director, Epson Europe, spune: „Este imposibil să supraestimezi importanța conectivității wireless în tehnologie. Nu mai este doar o funcționalitate, este o așteptare. Alăturarea performanței soluțiilor de proiecție Epson și a tehnologiei de prezentare wireless Kramer creează un pachet convingător pentru orice mediu corporativ sau educațional."
Alte funcții VIA GO includ wireless mirroring pentru iOS, Android, Chromebook, PC și Mac, redare video la 1080p60, criptare de conținut pe 1024 biți și capacitatea de a prezenta conținut din două surse pe un singur display, pentru mai mulți participanți.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite