Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Evolio lanseaza X-watch 4

10 Ianuarie 2018X-watch 4 este noul varf de gama al smartwatch-urilor Evolio care dispune de o interfata grafica noua, ultramoderna iar interactiunea cu ecranul tactil este extrem de rapida gratie memoriei RAM extinse si a celui mai nou procesor Mediatek, MTK2502C, cu care este echipat.

X-Watch 4 te tine mereu conectat la smartphone prin Bluetooth 4.0 si 3.0. receptionand mesaje, e-mailuri si orice alte notificari fie ca e vorba de Facebook, Whatsapp sau Twiter. Mai mult, se pot prelua sau efectua apeluri direct prin intermediul ceasului sau poti trimite SMS-uri predefinite. Una din functiile remarcabile este cea de control de la distanta a smarphone-ului prin intermediul Siri sau Google Talk. Poti controla player-ul de muzica al telefonului, camera foto sau poti fi mereu la curent cu prognoza meteo.
X-Watch 4 se remarca prin ecranul IPS complet circular, cu rezolutie 240x240 si luminozitate exceptionala, ce permit citirea cu usurinta a informatiilor chiar si in lumina solara, precum si prin functiile de monitorizare a activitatii fizice si a parametrilor de sanatate a utilizatorului. – prin intermediul ceasului utilizatorul dispune de diverse statistici cu privire la activitatile fizice, calitatea somnului si nivelul de sedentarism precum si monitorizarea pulsului. Cu functia de antrenor personal iti poti monitoriza activitatea, vei avea obiective bine stabilite, monitorizarea recordurilor. Exista posibilitatea de selectare intre cele 4 moduri de antrenament, iar smartwatch-ul te va ghida pas cu pas de la incalzire si pana la procesul de recuperare. Performantele tale sunt monitorizate in grafice disponibile pe ecranul ceasului inteligent.
Unul din capitolele la care X-Watch 4 exceleaza este cel al posibilitatilor de personalizare. In funcție de preferinte, ecranul poate fi customizat cu una din cele 6 variante preinstalate, precum si variante care se pot descarca prin intermediul aplicatiei dedicate. Curelele exista in multiple variante de culori si se poate opta pentru o carcasa metalica neagra sau pentru una neagra.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite