Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Bogdan CHIRITOIU, Presedintele Consiliului Concurentei participa la conferinta PRIA Competition, cel mai important eveniment dedicat concurentei, in 27 Februarie 2018

17 Ianuarie 2018



Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței participă la conferința PRIA Competition, cel mai important eveniment dedicat concurenței, organizat de PRIAevents, în parteneriat cu Consiliul Concurenței, în data de 27 Februarie 2018, începând cu ora 9,30, la hotel Radisson Blu București, sala Atlas.



Toate sectoarele economiei sunt direct interesate - financiar - bancar, asigurări, retail sănătate și farmaceutice, energie, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, industrie și nu numai.
Acest eveniment important este de interes pentru top manageri – președinti, directori generali, antreprenori, directori de dezvoltare, directori de strategie, directori de operațiuni, directori juridici, consilieri juridici și avocați, dar și pentru asociații profesionale, camere de comerț, ambasade, consultanți, investitori,economiști, profesori și jurnaliști.

Piețele nu funcționează întotdeauna efficient, făcând rău economiei, consumatorilor și societății. Atunci când se întâmplă așa, autoritățile de concurență verifică ce se întamplă în acele sectoare ca să înțeleagă dinamica concurenței în aceste sectoare, iar astfel pot să identifice motivele pentru functionarea slabă a sectorului și să se recomande diverse politici sau actiuni pentru rezolvarea problemelor.

În acest context, PRIA Conferences și Consiliul Concurenței vă invită, ca la fiecare început de an, să participați la primul eveniment complex și complet dedicat concurenței din fiecare an.

În cadrul conferinței PRIA Competition veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz ale celor mai importante investigații de concurență ale acestui an.

Alături de Dl. Bogdan CHIRIȚOIU, lectorii invitați sunt: Marcel Bogdan PANDELICĂ – Președinte, ANPC; Bogdan PUȘCAȘ – Președinte, ANAP; Dragos ANASTASIU – Președinte, AHK Romania; Alina VLĂDOIANU – Vicereședinte, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR); Cristian ERBAȘU – Președinte, Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC); avocati, reprezentanti asociații farma, repreentanti BNR si ARB. Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences, va modera conferința.

Focusul este în continuare asupra luptei împotriva cartelurilor, a abuzului de poziție dominantă a companiilor in sectorul lor de activitate, a fuziunilor si achizițiilor, a concurenței neloiale.

De aceea, politicile concurențiale trebuie cunoscute și înțelese de către toți cei care sunt implicați în economie. Companiile trebuie să cunoască atât modalitățile prin care pot fi protejați de legislație în cazul în care devin victime ale unor practici anticoncurențiale, dar și care sunt sancțiunile pe care le pot primi dacă decid încălcarea normelor. Este foarte important să cunoască aceste reglementări atât mediul de afaceri , dar si persoanele fizice.

În cadrul conferinței PRIA Competition veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz ale celor mai importante investigații de concurență ale acestui an.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite