Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Bogdan CHIRITOIU, Presedintele Consiliului Concurentei participa la conferinta PRIA Competition, cel mai important eveniment dedicat concurentei, in 27 Februarie 2018

17 Ianuarie 2018




Participă la conferința PRIA Competition să analizăm împreună noutățile legislative în domeniul concurenței, dar și să aflăm de când vor intra acestea în vigoare. Întâlnește cei mai importanți reprezentanţi ai Consiliului Concurenţei şi ai altor autorităţi ale statului, reprezentanţi ai Camerelor de Comerţ si ambasadelor, reprezentanţi din domeniul energetic, retail, telecom, piaţa media, sectorul de construcții și real estate, de IT&C, sectorul financiar bancar, piaţa farmaceutică, transport și logistică, turism, precum şi ai mass-mediei.

Veți putea face schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleși subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfăsurați.

Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Noutăți legislative în ceea ce privește concurența. Ce s-a modificat în decursul lui 2017 și ce modificari se preconizează pentru 2018 în România? Dar în UE si la nivel internațional?; Concurenţa ca și mecanism vital pentru buna funcționare a economiei noastre; Care au fost cele mai dinamice sectoare din punct de vedere al concurenței? Unde au fost aplicate cele mai multe sancțiuni? Ce sector a avut cele mai multe investigații?; Ce trebuie să știe companiile pentru a evita amenzile Consiliului Concurenței? Ce ar trebui să se știe atunci când se cumpară o companie? Atunci cand se stabilesc prețurile? Atunci cand fuzionează cu o altă companie? Atunci cand discută cu acele companii care fac parte din același segment de piață?; Concurenţa în sectoarele esențiale ale economiei românești : financiar - bancar, asigurări, retail sănătate și farmaceutice, energie, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, industrie și nu numai. Concurența și IMM-urile? Ce trebuie să știe antreprenorii? Concurența și achizițiile publice. Cum colaborează cele 2 instituții? Concurența și protecția consumatorului. Cum se îmbină activitatea celor 2 instituții spre a proteja consumatorul ? Care este rolul consultanților pentru creșterea culturii concurențiale în mediul de afaceri? Companiile de stat – ce reglementări are Consiliul Concurenței pentru acestea? Care sunt sugestiile mediului de afaceri, ale ambasadelor și ale camerelor de comerț? Recomandări de buna practică, concluzii și propuneri pentru a avea un an concurențial bun în 2018

Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass - mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-competition-2018/.



Despre PRIAevents

PRIAevents - experţii tăi în evenimente! Noi aducem informaţii de ultimă oră şi trend-uri în business prin intermediul conferinţelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va găsi cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI şi pentru a croi un eveniment special pentru dvs.
Dezbatem cele mai fierbinţi teme, aducem cei mai importanţi speakeri, reunim în audienţă participanţi care corespund cu target-ul tău.Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi:
raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite