Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Brother anunță disponibilitatea echipamentelor TonerBenefit

21 Februarie 2018



Cel mai scăzut preț la consumabile originale
Reprezentanța Brother în România anunță disponibilitatea pe piața locală a echipamentelor TonerBenefit – gamă laser mono A4 creată pentru a oferi utilizatorilor consumabile originale la preț foarte mic. Prețul recomandat al unui toner este de 99 lei pentru 2000 de pagini.

Începând cu luna februarie, sunt disponibile pe piața locală echipamentele Brother TonerBenefit pentru birouri mici și medii - imprimanta HL-B2080DW, multifuncţionalul DCP-B7520DW și multifuncționalul cu fax și ADF de 50 de coli MFC-7715DW.
Toate modelele au viteză de imprimare de 34ppm, tavă de alimentare de 250 de coli, imprimare duplex automată și conectivitate cu fir și wireless. La livrare, echipamentele au un toner initial de 2,000* de pagini inclus.
Conceptul gamei TonerBenefit face accesibile consumabilele originale, prețul recomandat al unui toner fiind de 99 lei pentru 2000 de pagini*, astfel încât utilizatorii să beneficieze de imprimare de calitate fără compromisuri.

Funcţii şi caracteristici
Produsele au un design compact, sunt silențioase și permit conectivitate Wi-Fi cu suport Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint și Google Cloud Print, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea să tipărească direct de pe dispozitive mobile.
Tot la un preț recomandat de 99 de lei sunt și tonerele primelor modele TonerBenefit, imprimanta HL-1222WE și multifuncționalul DCP-1622WE, lansate în noiembrie 2017 pentru birouri mici și acasa.
Tonerul acestora are o capacitate de până la 1500* de pagini. Echipamentele au o viteză de imprimare de 20ppm, memorie de 32Mb, tavă cu o capacitate de 150 de coli și conectivitate wireless.
Echipamentele și consumabilele acestora sunt disponibile în rețeaua partenerilor autorizați și beneficiază de 3 ani garanție prin înscrierea pe www.brother.ro.
Mai multe detalii despre seria de produse TonerBenefit aflati de la: https://www.brother.ro/campaigns/tb
Despre Brother
Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piaţă tradiţional în Europa. Fondată în anul 1908 în Japonia, în anul 2008 compania a aniversat 50 de ani de existenţă în Europa. La nivel mondial, Brother are peste 25,000 de angajaţi. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta poziţionare alături de clienţi, sunt tot atâtea atribute care asigură succesul Brother în Europa. Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite