Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Noi servere de stocare cu procesoare quad-core, in oferta Qnap

26 Februarie 2018QNAP Systems a lansat două servere de stocare în rețea: TS-253Be și TS-453Be, cu două, respectiv patru sertare, bazate pe procesoare Intel. Având slot PCIe, funcționalitatea ambelor modele NAS poate fi extinsă pentru a îndeplini cerințele diverselor aplicații, incluzând "caching M.2 SSD" și conectivitate 10GbE. TS-x53Be dispune de ieșire HDMI și transcodare 4K H.264/H.265 pentru a furniza o experiență multimedia avansată, în timp ce funcțiile snapshot ajută la protejarea datelor împotriva amenințărilor de tip ransomeware. Ambele serii sunt deja disponibile comercial in reteaua de parteneri Qnap.

"Având un slot PCIe, seria TS-x53Be permite extinderea funcționalităților NAS, incluzând adăugarea funcției de "caching SSD" și a conectivității 10GbE, ce furnizează un potențial pe termen lung pentru NAS,” a declarat Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP. “Pentru utilizatorii care doresc o stocare profesională, ce poate ajuta la eficientizarea fluxurilor de lucru și furnizarea unei experiențe multimedia superioare, seria TS-x53Be este alegerea ideală cu un preț rezonabil,” a adăugat Hsu.


Echipată cu procesor Intel Celeron J3455 quad-core la 1.5GHz (până la 2.3 GHz), 2GB sau 4GB memorie RAM DDR3L (până la 8GB), porturi dual Gigabit LAN și suport pentru hard discuri și SSD-uri SATA 6Gb/s, seria TS-x53Be oferă performanțe fiabile la viteze de până la 225MB/s citire/scriere, menținând aceleași performanțe remarcabile cu criptarea accelerată AES-NI. TS-x53Be suportă facilitatea "snapshot", permițând utilizatorilor să recupereze rapid datele în caz de ștergere/modificare accidentală sau în cazul unui atac ransomware. Utilizatorii pot instala un card QNAP QM2 pe slotul PCIe pentru a adăuga două SSD-uri M.2, îmbunătățind cachingul SSD, în timp ce adaugă, de asemenea, conectivitatea 10GbE (10GBASE-T LAN). Cuplate cu tehnologia Qtier (auto-tiering), TS-x53Be ajută la atingerea utilizării optime a stocării, ideală pentru organizațiile mici și medii. Alternativ, utilizatorii pot instala un card 10GbE 10GBASE-T/ SFP+, un card USB 3.1 Gen2 10Gbps sau o placă wireless QNAP QW-AC2600, în funcție de cerințele aplicațiilor.

Seria TS-x53Be oferă cinci porturi USB Type-A (unul cu funcție de copiere printr-o singură atingere) ce facilitează transferul fișierelor mari. Seria suportă codare și transcodare dual-channel 4K H.264/H.265, permițându-le utilizatorilor să ruleze fluid fișierele media pe dispozitivele conectate. Difuzoarele integrate sunt utilizate pentru alertele audio și playback, în timp ce conectorul de 3.5mm permite ca serverul NAS TS-x53Be să fie conectat la un sistem audio. Ieșirea HDMI duală suportă ecrane cu rezoluții de până la 4K 30Hz. Utilizatorii pot adăuga controlul de la distanță RM-IR004 (comercializat separat) și aplicația Qbutton pentru personalizarea funcțiilor butoanelor și o navigare ușoară. TS-x53Be furnizează o varietate de aplicații utile pentru sarcinile de zi cu zi prin intermediul magazinului App Center.

“IFTTT Agent” și “Qfiling” ajută la automatizarea fluxurilor de lucru pentru îmbunătățirea eficienței și productivității; “Qsirch” furnizează o funcție de căutare după textul complet, pentru identificarea rapidă a fișierelor; “Qsync” și “Hybrid Backup Sync” simplifică partajarea fișierelor și sincronizarea lor pe dispozitive; “Cinema28” permite administrarea fișierelor multimedia și a dispozitivelor media de pe o singură platformă; “Surveillance Station” oferă gratuit patru canale pentru camere IP (până la 40 de canale prin cumpărarea de licențe adiționale); “QVR Pro” integrează funcții de supraveghere video în QTS, furnizând un spațiu de stocare definit de utilizator, instrumente client între platforme, control pentru camere și funcții inteligente de management a evenimentelor, bazate pe IoT.

Utilizatorii pot găzdui mașini virtuale și containere pe TS-x53Be, utilizând Virtualization Station și Container Station. Capacitatea de stocare poate fi extinsă în mod flexibil utilizând unitățile de extensie UX-800P și UX-500P, cu 8 sertare, respectiv 5 sertare sau tehnologia QNAP VJBOD ce permite utilizarea spațiului nefolosit aflate pe un alt NAS QNAP.

Specificații principale:

  1. TS-253Be-2G: suportă 2 x 3.5" HDD sau 2.5" HDD/SSD, 2GB DDR3L RAM
  2. TS-253Be-4G: suportă 2 x 3.5" HDD sau 2.5" HDD/SSD, 4GB DDR3L RAM
  3. TS-453Be-2G: suportă 4 x 3.5" HDD sau 2.5" HDD/SSD, 2GB DDR3L RAM
  4. TS-453Be-4G: suportă 4 x 3.5" HDD sau 2.5" HDD/SSD, 4GB DDR3L RAM
  5. Model turn; Procesor quad-core Intel Celeron J3455 1.5GHz (până la 2.3GHz), RAM dual-channel DDR3L SODIMM (upgrade până la 8GB); HDD/SSD 2.5/3.5-inci SATA 6Gbps hot-swappable; 2 x Gigabit LAN; 2 x HDMI v1.4b, până la 4K UHD; 5 x USB 3.0 Type-A; 1 x PCIe Gen2 x2; 1 x USB-copy; un difuzor, 2 x 3.5mm conector microfon (suportă microfoane dinamice); 1 x 3.5mm Ieșire de linieParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite