Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Tech Data, eveniment anual cu furnizorii si partenerii

08 Martie 2018



Tech Data România a organizat, alături de principalii parteneri de afaceri, ediţia 2018 a evenimentului anual „Experience New Heights”. Întâlnirea a avut ca obiectiv prezentarea celor mai noi soluții şi servicii IT, evidenţierea partenerilor cu cele mai bune rezultate, precum şi dezvoltarea unor noi relaţii de business. Evenimentul a fost realizat cu susţinerea şi implicarea furnizorilor IBM, Microsoft, Oracle, Dell EMC, Lenovo, Veeam Software şi Check Point. 2018 a fost prima ediţie organizată de echipa Tech Data în formula completă, după achiziţia Avnet Technology Solutions din februarie 2017. În mod curent, Tech Data este unul dintre cei mai mari distribuitori globali de tehnologie, cu două linii de business distincte, complementare, Endpoint Solutions și Advanced Solutions, și peste 14.000 de angajaţi, 600 de furnizori şi nu mai puţin de 160.000 de produse în portofoliu.

Evenimentul are ca obiectiv informarea partenerilor din România asupra ultimelor tendinţe tehnologice şi implicit identificarea unor noi oportunităţi de business. Alaturi de noi au fost cei mai valoroşi furnizori ai industriei IT, cu un portofoliuspecializat, conceput pentru businessul de proiecte. Au fost două zile intense, atât ca prezentări cât şi ca discuţii şi sper că toţi participanţii au avut de câştigat. În România, avem competențe bune pe Centre de Date, Infrastructură IT, Cloud si securitate şi putem asigura un transfer eficient de tehnologie şi know how, indiferent de complexitatea proiectelor. Mulţumită capacităţii partenerilor, unii dintre cei mai reprezentativi integratori de sisteme şi dezvoltatori de soluţii de pe piaţa locală, în 2017 am reusit să creștem cu 35%”, afirmă Paul Micheş, Country Manager Tech Data România.

La eveniment au fost premiaţi şi cei mai activi parteneri ai Tech Data în 2017. Printre companiile evidenţiate se afla: Softwareone Licensing Experts ca Partenerul anului, S&T România, ca Partener Platinum, Focality, ca Partener Gold și Star Storage, ca Partenerul Silver al anului. Prezentările tematice susţinute în cadrul „Experience New Heights 2018” au acoperit diverse tehnologii, de la infrastructură convergenţă și software defined storage la securitate cibernetică și GDPR.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite