Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Activitatea de integrator a Alcatel

24 Iulie 2006



Astazi, retelele companiilor de telecom devin din ce in ce mai complexe, integrand multiple tehnologii, produse si aplicatii multi-furnizor. In mediul de business provocator actual, companiile trebuie sa-si concentreze eforturile si resursele pe reducerea costurilor, simultan cu asigurarea unei evolutii line a retelei spre cresterea veniturilor si a satisfactiei clientului.


Dereglementarea si competitia acerba obliga un operator sa livreze mai multa valoare consumatorilor finali prin oferirea celor mai noi servicii cu valoare adaugata imbunatatite si la costuri reduse.
alcatel
In mediul complex de business, competitia dura si tehnologiile convergente determina orientari strategice ale multor afaceri. Sub presiunea pietei, eficientizarea activitatilor pe zona comunicatiilor este cruciala.


Pentru a face aceasta mutare de succes, este vitala gasirea unui partener pentru a imparti responsabilitatea proiectarii, managementului, sau operarii acestei importante componente a afacerii. Putine companii sunt capabile sa ofere la nivel mondial intreaga gama de solutii complete pentru sectorul telecomunicatiilor, integrand echipamente, tehnologii, aplicatii si servicii de ultima generatie.


In acest tablou al pietei, Alcatel furnizeaza solutii „la cheie” pentru diferite sectoare de infrastructura: transporturi, energie, aparare, administratie publica, sanatate.


Pentru atingerea acestor obiective de business, Alcatel incheie parteneriate oferind o serie completa de servicii customizabile. Prin outsourcizarea principalelor activitati catre Alcatel sau incredintand propria retea catre Alcatel, operatorul este in pozitia de a-si aloca propriile resurse spre ceea ce conteaza cu adevarat – raspunsul la cerintele clientului.


Alcatel preia outsourcingul complet sau partial al integrarii retelei si optimizarea activitatilor. Compania furnizeaza un mix unic de expertiza locala si capabilitati globale de proiectare, dezvoltare, integrare, validare, comisionare si upgrade al oricaror tipuri de retele de telecomunicatii. Solutiile Alcatel constau in portofoliul atotcuprinzator de produse cu elemente ale unor terti atent selectate.


Profesionistii Alcatel multidisciplinari de la nivel local distribuiti la nivel mondial s-au adaptat necesitatilor locale, iar procesele si instrumentele noastre garanteaza ca reteaua clientului respecta specificatiile tehnice in timpii si in bugetul stabilit initial.


Cu o abordare modulara, Alcatel ofera pachete de servicii cu flexibilitate maxima la nivelul serviciului contractat, complexitatii retelei sau ciclului de viata al acesteia. Aceste servicii raspund problemelor infrastructurii existente, indiferent daca este furnizata de Alcatel sau alt vendor si se adreseaza unui intreg spectru de nevoi:


l Consultanta performantelor retelei si a afacerii


l Integrarea si dezvoltarea



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite