Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AXIS T61 - adaugă funcţionalitate audio şi I/O camerelor de reţea

05 Aprilie 2018



Axis Communications anunţă lansarea AXIS T61, un produs ce permite activarea funcţionalităţii audio şi a porturilor de intrare/ ieşire digitale pe camerele de reţea Axis care nu beneficiază de aceste caracteristici direct din fabrică. Prin această lansare, Axis oferă o soluţie flexibilă şi accesibilă financiar.
AXIS T61 este format dintr-un modul audio, disponibil în două variante, şi unul de conectivitate intrare/ ieşire, ambele unităţi fiind dezvoltate pentru a adăuga funcţionalităţi noi, prin intermediu tehnologiei Portcast, proprietară Axis Communications.
AXIS T6101 şi AXIS T6112 Audio (model cu microfon integrat) şi interfaţă I/O vor putea fi folosite de un număr extins de camere Axis compatibile ce nu deţin aceste capabilităţi direct din fabrică. Datorită faptului că AXIS T61 poate fi amplasat oriunde este nevoie, utilizatorii vor avea o flexibilitate sporită la montare, în funcţie de fiecare scenariu de utilizare în parte. Mai mult, datorită tehnologiei two-way audio, utilizatorii vor putea asculta ce se întâmplă în mediul înconjurător, precum şi comunica cu persoanele ce sunt prezente în spaţiul monitorizat.



Prin adăugarea interfeţei de I/O, Axis permite conectarea la camere a diferiţilor senzori externi şi detectori compatibili, aceştia putând fi folosiţi pentru a activa alarme, controla sistemul de iluminare sau gestiona accesul.
Capabilităţile Audio şi de intrări/ ieşiri digitale aduc plus valoare sistemelor de supraveghere video, AXIS T61 inducând un nivel de flexibilitate superior. Caracteristica noastră unică, Portcast, oferă aceste beneficii într-un mod elegant, simplu şi acesibil. Vom continua să extindem compatibilitatea acestui produs cu modelele de camere lansate de către Axis”, a declarat Jerom Lemke, Global Product Manager Axis Communications.
AXIS T61 se alimentează POE şi nu are nevoie de o adresă IP separată sau licenţe VMS suplimentare, funcţiile video şi audio fiind transmise prin acelaşi stream. Procesul de instalare este rapid, iar integrarea cu platformele VMS este intuitivă.



AXIS T6101 are două caracteristici cheie:

- Porturi I/O: două intrări/ ieşiri digitale, configurabile;
- Audio-line intrare şi ieşire, conectori de 3.5 mm.

AXIS T6112 caracteristici cheie:
- Porturi I/O: două intrări/ieşiri digitale, configurabile;
- Microfon integrat;
- Audio out, conector de 3.5 mm;
- Carcasă discretă.



Despre Axis Communications

Axis Communications este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluţii inteligente şi sigure, contribuind în mod direct la tranziţia către soluţii digitale de supraveghere. Produsele şi soluţiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare şi deschise.
Axis are peste 2.700 de angajaţi în peste 50 de birouri din lume şi cooperează cu peste 90.000 de parteneri din toată lumea. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia şi este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.
Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite