Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

POS & HARD DISTRIBUTION vine la Expo Shop 2018 cu solutii pentru toti retail-erii

23 Aprilie 2018





POS & HARD DISTRIBUTION prezinta noutatile editiei


POS & HARD DISTRIBUTION SRL este distribuitor autorizat POSIFLEX (producator de echipamente profesionale cu touch screen, fara ventilator) si unic distribuitor la nivel national al caselor de marcat – marca SAM4S – Coreea. De asemenea, suntem dedicati distributiei si service-ului pentru solutii de cantarire electronice CAS, imprimante de sectie BIXOLON, cititoare coduri de bare ZEBEX si consumabile.

Doar vizitand EXPO SHOP 2018 aveti ocazia sa aflati direct de la specialisti care sunt noile tehnologii ce va pot facilita fluxul de lucru si care, in acelasi timp, pot aduce o imbunatatire in ceea ce priveste ambientul locatiei.


Parteneriatele furnizorii de top din industria IT garanteaza faptul ca firma poate oferi cele mai avantajoase solutii in vederea achizitiilor de echipamente hardware si totodata a aplicatiilor software - datorita parteneriatelor strategice cu producatori software interni.
Misiunea este de a oferi partenerilor si clientilor servicii si produse de cea mai buna calitate, sa raspunda prompt si eficient tuturor cerintelor hardware, software, consultanta si service ale acestora.
Oricare ar fi domeniile de activitate, necesitatile informatice sau marimea unei companii, POS & HARD DISTRIBUTION isi propune sa vina in intampinare aducand un plus de valoare prin solutiile si serviciile oferite.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite