Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Rezerva-ti locul printre lideri tech

23 Aprilie 2018





Bright Agency,
Digital Partner #BTechWeek, te invita sa faci cunostinta cu lideri internationali si locali la conferintele de bussiness de la Athénée Palace Hilton, intre 15 si 18 mai si sa te conectezi cu tehnologiile viitorului.
Bright face acest lucru zi de zi: creeaza experiente digitale care schimba modul in care utilizatorii interactioneaza cu brandurile si produsele acestora. Agentia este focusata pe dezvoltarea de produse din zona realitatilor digitale (Virtual Reality & Augmented Reality) si 3D Product Showcase. Aducand creativitatea si tehnologia impreuna, Bright faciliteza conectarea dintre branduri si useri generand contexte unice si personalizate, care surprind si fac posibile cele mai curajoase idei.
Beneficiezi din partea Bright Agency de un discount de 20% la achiziţionarea biletelor pentru Bucharest Technology Week. Foloseste codul de discount BRI20ML in al doilea pas de inregistrare si participa la conferintele care iti vor provoca limitele gandirii si te vor indemna sa te uiti dincolo de orizont

REZERVA-TI LOCUL - CLIK AICI

Iata caţiva dintre speakerii pe care ii poti intalni la Bucharest Technology Week:



VEZI TOTI SPEAKERII




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite