Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Echelon si Allied Telesis lanseaza noi servicii de iluminat public inteligent

03 Mai 2018



Allied Telesis a semnat un acord de tip value added reseller cu Echelon Corporation. Conform termenilor acordului global, Allied Telesis va fi autorizată să incorporeze soluţiile inteligente de iluminare Echelon în proiectele proprii de oraş inteligent şi campus inteligent, precum şi produsele IoT de top ale Echelon în alte proiecte Allied Telesis care necesită automatizare şi control automat. Clădirile din marile oraşe sunt responsabile pentru aproximativ o treime din emisiile globale de gaze de seră şi pentru 70 la sută din consumul de energie. Pentru o aliniere mai bună cu obiectivele climatice şi de sustenabilitate, dar şi pentru a îmbunătăţi sănătatea şi siguranţa publică, oraşele inteligente iau în considerare tehnologiile pentru clădiri inteligente ca să stimuleze schimbări de impact în managementul facilităţilor urbane.

Observăm o cerere puternică pentru platforma noastră de servicii IoT Envigilant şi pentru capabilităţile de colectare avansată date, analytics şi vizualizare pe care aceasta le oferă clienţilor din domeniile producţie, tranzit regional şi siguranţă publică,” a spus Taki Oshima, Chairman and Chief Executive Officer, Allied Telesis. “Acest acord încheiat cu Echelon ne va permite să extindem capabilităţile Envigilant către piaţa clădirilor inteligente, unde reducerea consumului de energie şi a costurilor asociate reprezintă o prioritate pentru proprietarii privaţi şi publici.”

Soluţiile de iluminat inteligent de la Echelon transformă amplasamentele de iluminat public bazate pe LED, devenite deja banale, în reţele pentru oraşe inteligente de secol 21, capabile de control fin acordat, şi pot constitui baza viitoarelor aplicaţii de oraşe inteligente. Printre soluţiile Industrial IoT ale companiei pentru automatizare şi control clădiri se numără SmartServer™ IoT, primul server de margine care incorporează cele mai întâlnite protocoale industriale pentru dispozitive. Această soluţie permite reţelelor existente şi celor noi compuse din astfel de dispozitive să se conecteze în mod fluid la cloud şi să disponibilizeze datele pentru prelucrare de către motoarele moderne de analytics şi AI.

Aşteptăm cu nerăbdare să ne extindem amprenta potenţială de clienţi cu ajutorul Allied Telesis pentru proiecte de iluminat inteligent şi IIoT,” a spus Ron Sege, Chairman and Chief Executive Officer, Echelon. “Filozofia bazată pe soluţii şi reputaţia de fiabilitate Allied Telesis reprezintă potriviri perfecte pentru pieţele pe care activăm noi.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite