Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Inteligența artificială și virtualizarea rețelelor - elemente necesare pentru succesul 5G

08 Mai 2018



Ziua Comunicațiilor 2018!

5G reprezintă, cu certitudine, viitorul industriei telecom, iar impactul noii tehnologii se va resimți la nivelul întregii economii mondiale. Romania nu face exceptie, autoritatile si companiile ITC pregatindu-se in egala masura pentru era 5G. Promisiunile sunt mari, iar asteptarile consumatorilor uriașe. Compania INTRAROM, subsidiara Intracom Telecom, investeste in dezvoltarea si exploatarea acestor tehnologii vitale pentru succesul 5G. Portofoliul cuprinde solutii de acces wireless ultra-broadband, small-cell backhaul și sisteme de backhaul și fronthaul 5G ce funcționează la frecvențe de microunde și unde milimetrice.

In cadrul editiei 2018 a conferintei Ziua Comunicațiilor, reprezentantul INTRAROM, Spyros Sakellariou va sustine prezentarea „The second telecom age - Cum facilitează NFV și AI retelele 5G”. Spyros Sakellariou are peste 25 de ani de experiență în product management, software engineering, precum și în coordonarea echipelor the R&D din cadrul grupului Intracom Telecom. Spyros este liderul principal al Intracom Telecom în domeniul initiativelor Big Data si Network Function Virtualization. Este absolventul unui master în Tehnologia Informației de la Universitatea Nottingham din Marea Britanie, fiind licențiat în Informatică la Universitatea Loyola din Chicago USA și este absolvent al prestigioasei Academii Oak Hill din Mouth of Wilson VA USA.



În cadrul editiei 2018 a conferintei Ziua Comunicațiilor, reprezentantul INTRAROM, Spyros Sakellariou va sustine prezentarea The second telecom age


Pentru maparea, depanarea si optimizarea retelelor Wi-Fi Ekahau a lansat Ekahau Sidekick™ care se conecteaza la un laptop sau tableta pe care ruleaza aplicatia Ekahau Site Survey, permitand inginerilor sa obtina, mai rapid si mai precis decat orice alta solutie, date complete despre orice retea Wi-Fi.

Datele obtinute in urma simularii sau a masurarii retelei pot fi exportate in rapoarte personalizabile.










Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite