Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Business Intelligence pentru magazine si supermarketuri

24 Iulie 2006



Piata de retail din Romania a cunoscut o crestere semnificativa in ultimii ani si se asteapta ca acest trend sa continue. Prezenta marilor lanturi de retail, numarul ridicat de magazine si supermarketuri determina o concurenta din ce in ce mai puternica. Extinderea marilor retaileri ameninta, pe termen mediu, existenta jucatorilor de dimensiuni mai mici care nu isi restructureaza afacerea asa incat sa fie competitiva. In aceste conditii, cum poate un astfel de retailer sa faca fata cu succes noilor provocari din piata?
magister-QV_samples3
Relevance Management si Magister Software au demarat un parteneriat strategic cu scopul de a oferi retailerilor o solutie care sa le permita administrarea mai eficienta a afacerilor. Solutia trebuia sa fie performanta, simplu de utilizat, dar sa fie si accesibila din punct de vedere al investiei financiare.


Rezultatul parteneriatului dintre Relevance si Magister s-a materializat prin lansarea, pe 10 iulie 2006, a aplicatiei de business intelligence QlikView pentru SmartCash Shop. Ideea parteneriatului a aparut firesc, produsele celor doua companii completandu-se reciproc.


SmartCash Shop de la Magister Software este cel mai bine vandut sistem software comercial pentru magazinele mici si medii. SmartCash Sop include toate componentele necesare unui sistem de vanzare modern, in mai multe variante de dotare, impreuna cu servicii complete de training si asistenta postdeschidere, oferind clientilor certitudinea unei implementari sigure si cu costuri minime.


QlikView este o aplicatie performanta de analiza de date, revolutionara prin modul sau de abordare, distribuita in Romania de Relevance Management. QlikView permite companiilor de orice dimensiuni sa isi analizeze procesele de business importante, astfel incat sa adopte deciziile cele mai bune. Disponibila in diverse variante de implementare, QlikView este, poate, cea mai accesibila solutie de analiza de afaceri de pe piata din Romania.


Cum functioneaza?


Cu fiecare vanzare realizata de utilizatorii solutiilor Magister SmartCash Shop, informatii valoroase sunt acumulate in bazele de date operationale. Pentru a exploata aceste date pentru luarea unor decizii manageriale, informatiile sunt centralizate folosind platforma SmartCash prin Internet si transmise catre aplicatia QlikView dezvoltata de Relevance. QlikView preia informatiile brute din aceste baze de date si le prelucreaza automat pentru a permite persoanelor interesate din cadrul unei companii sa analizeze, sa monitorizeze sau sa raporteze activitatea curenta. Din cateva click-uri de mouse utilizatorii pot avea acces imediat la informatii care pleaca de la nivel general (ex: adaos comercial, valoare de stoc) si merg pana la nivelul celor mai mici detalii (ex: cantitate si valoare produse vandute pe un anumit bon fiscal, ora emiterii, persoana emitenta).


De ce QlikView pentru SmartCash Shop?


l Deciziile bune aduc profit! O decizie gresita poate duce la pierderi financiare importante. Avand in permanenta o viziune clara a activitatilor din companie, se pot lua decizii corecte in timp util.


l Se implementeaza rapid, pe sistemul informatic existent. Clientii Magister SmartCash Shop au acces la analizele afacerii lor in numai o zi! Pe de alta parte, nu e nevoie ca activitatea sa fie intrerupta si nici nu e nevoie sa se faca investitii suplimentare pentru adaptarea sistemului informatic, subsistemul de centralizare a datelor fiind inclus in versiunile Profesional si Retea ale programului SmartCash.


l Costurile de achizitie si intretinere sunt accesibile. QlikView pentru SmartCash Shop este disponibil in mai multe variante, in functie de necesitatile concrete de analiza ale clientului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite