Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cursuri gratuite de formare antreprenorială și șansa de a obține o finanțare nerambursabilă de 40.000 euro pentru īnființarea unei afaceri

08 Iunie 2018



Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, organizează în cadrul proiectului “Start pentru afacerea ta! - Regiunea Sud Muntenia”, cursuri de dezvoltare antreprenorială în orașele Călărași, Pitești, Alexandria, Slobozia, Târgoviște, Giurgiu și Ploiești.

Cursurile, susținute de către formatori specializați în domeniu, vor avea atât o componență teoretică, cât și una practică și o durată de desfășurare de 6 zile.
Înscrie-te la curs dacă vrei să știi:
- care este profilul antreprenorului de succes;
- cum se lansează o afacere;
- cât de important este marketing-ul în procesul de promovare a produselor și serviciilor companiei;
- care sunt sursele de finanțare suplimentare care ajută la dezvoltarea unui business;
- cum se previne apariția riscurilor și cum se gestionează riscurile apărute;
- cum se poate menține sustenabilitatea afacerii.
Întrucât planul de afaceri este deosebit de important pentru procesul de dezvoltare a unei afaceri, necesitând o profundă documentare și cercetare în domeniu, în cadrul cursului vei trece prin toate etapele necesare redactării acestuia.
În plus, absolvenții cursurilor vor putea participa la o competiție a planurilor de afaceri, iar 42 de planuri de afaceri vor fi finanțate cu 40.000 Euro (178.340 lei)!

“START pentru afacerea ta! - Regiunea Sud Muntenia” este un proiect implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în perioada 3 ianuarie 2018 – 2 ianuarie 2021.
Pentru mai multe informații cu privire la această oportunitate, persoana de contact: Andreea Melinte – Coordonator activitate informare, Telefon: 0318241592, Email: andreea.melinte@ptir.ro .



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite