Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Consiliul Național al IMM-urilor din Romānia - membru cu drepturi depline in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei

13 Iunie 2018



Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR) a fost ales ca membru cu drepturi depline în cadrul consiliului director al Coalitiei pt Dezvoltarea Romaniei (CDR).
Alegerea a avut loc astăzi, 13.06 a.c., în cadrul ședinței plenare a CDR unde au participat președinții celor 6 organizații membre care au oferit votul unanim.
Astfel, CNIPMMR devine singurul patronat care reprezintă interesele întreprinderilor mici și mijlocii din România în cadrul CDR, una dintre cele mai puternice inițiative private ce oferă resurse și expertiza necesară formulării unor opinii comune cu privire la politici publice cu impact asupra mediului de afaceri.



În cadrul sedinței plenare, Florin Jianu, președinte CNIPMMR a menționat “Având aproximativ 50.000 membri și peste 300 de inițiative legislative propuse, suntem siguri că vom aduce valoare adaugată CDR. Activitatea diversă a CNIPMMR atât pe plan național cât și internațional, va fi întărită de prezența noastră în CDR putând menține activă vocea puternică a IMM-urilor și antreprenoriatului.”



Informații de background

Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR) este o inițiativă privată, apolitică, construită ca un acord de colaborare prin participarea colectivă a membrilor săi. Membrii CDR contribuie voluntar cu resursele și expertiza necesară formulării unor opinii comune cu privire la politici publice cu impact asupra mediului de afaceri.
Scopul Coaliției este de a oferi o bază coerentă pentru consultare cu Guvernul și alte instituții publice pe teme care au impact asupra climatului economic și de afaceri din România.
În cadrul CDR funcționează 13 grupuri de lucru formate din specialiști cu expertiză în domeniile Agricultură, Antreprenoriat, Educație, Energie, Fiscalitate, Fonduri Europene, Infrastructură, IT&C, Mediu, Muncă, Sănătate, Servicii Financiare și Turism. Grupurile de lucru sunt formate din profesioniști și personalități cheie din mediul de afaceri, care reprezintă atât capitalul autohton, cât și cel străin. Grupurile de lucru sunt concepute să ofere sprijin și asistență de specialitate miniștrilor de resort în special pentru formularea de politici publice care contribuie la creșterea competitivității economiei românești.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite