Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AOTEC Spania și Intracom Telecom semnează un parteneriat strategic

12 Iulie 2018



Parteneriatul se bazează în primul rând pe furnizarea de servicii de bandă largă ultra-rapide

Atena, Grecia - 11 iulie 2018
- Intracom Telecom, un furnizor global de solutii si sisteme de telecomunicații, a carei subsidiara in Romania este Intrarom, a anunțat astăzi semnarea unui acord strategic cu Asociația Națională a Operatorilor Locali de Telecomunicații (AOTEC) din Spania, asociatie care reprezintă interesele industriei de telecomunicatii, pentru a furniza servicii de bandă largă ultra-rapide în următorii doi ani, membrilor sai.

Mai precis, prin acest acord, membrii AOTEC pot beneficia de soluțiile inovatoare ultra-rapide de bandă largă de tip Point-to-MultiPoint (PtMP) ale Intracom Telecom pentru banda licențiată de 28 GHz, oferind viteze de peste 200 Mbps pentru abonatii săi rezidențiali . În plus, membrii AOTEC vor avea posibilitatea de a oferi mai multe servicii cu valoare adăugată pentru abonații lor, utilizând soluțiile Smart City, IoT, Big Data și IPTV ale Intracom Telecom.



Dl. Antonio García Vidal, pre
ședintele AOTEC, a subliniat că această alianță va permite operatorilor locali să acceseze soluții de ultimă generație dezvoltate în cadrul Uniunii Europene, extinzând gama de posibilitati pentru toate firmele mici și mijlocii, în jur de 1.000 în Spania, prin intermediul asociației. Dl. Vidal a subliniat că Intracom Telecom s-a diferențiat prin valoarea sa adaugata "care se bazează pe soluții, nu numai pe produse" și si-a exprimat încrederea că cele două entități pot evolua dezvoltandu-se împreună. "Operatorii locali sunt firme de înaltă tehnologie, agenți de inovare care fac investiții continue în îmbunătățirea rețelelor de bandă largă", a afirmat Dl. Antonio Garcia Vidal.

Dl. Mohamed Ahmed, pre
ședinte și CEO al Intracom Telecom, a declarat: "Prin acest acord suntem hotărâți să sprijinim membrii AOTEC pentru a răspunde cererii tot mai mari de comunicații și de conectivitate la Internet de mare viteză pe întreg teritoriul Spaniei. Ne adresăm Iberiei considerand-o o piață strategică și am înființat o filială în Madrid pentru a sprijini nevoile clienților noștri, pentru a-i pregăti pentru epoca 5G și a le permite să beneficieze de portofoliul nostru de soluții complexe pe care ne dezvoltăm în mod constant pentru a răspunde nevoilor viitoare ale clienților ".

Despre AOTEC
AOTEC este o asociație profesională de afaceri spaniolă, a cărei scop este reprezentarea, stimularea, coordonarea și protecția operatorilor locali de telecomunicații. Este singura asociație națională în acest domeniu și reuneste mai mult de 150 de companii. Inca de la infiintare, în 2002, asociația a lucrat la construirea imaginii operatorului local, bazata pe convingerea că aceste companii sunt cheia dezvoltării economiei locale, ca agenți activi de digitalizare a țarii, generand prosperitate și locuri de muncă. AOTEC este vocea unui sector alcătuit din peste 1.100 de companii mici, creând peste 7.600 de locuri de muncă directe. Datorită nivelului tehnologic ridicat, a acoperirii liniilor și a crearii de locuri de muncă, importanța grupului de companii este comparabilă cu cea a unor operatori naționali.

Despre Intracom Telecom

Intracom Telecom este un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, care activează de peste 40 de ani pe piață. Intracom Telecom dezvoltă soluții inovatoare în domeniile small-cell, transmisiuni wireless și acces wireless de bandă largă, implementând cu succes în întreaga lume sistemele sale radio point-to-point și point-to-multipoint bazate pe cele mai avansate tehnologii IP. Mai mult, societatea oferă un portofoliu competitiv de soluții software generatoarea de venituri pentru operatorii telecom și o gamă completă de servicii IT&C, concentrându-se inclusiv asupra unor domenii precum Big Data, rețele convergente sau cloud computing de tip privat, public sau guvernamental. Compania investește susținut în activitatea de cercetare-dezvoltare, dezvoltând produse de ultimă generație și soluții integrate capabile să asigure îndeplinirea cu succes a cerințelor clienților. Peste 100 în mai mult de 70 de țări la acest moment au ales Intracom Telecom pentru tehnologiile sale de ultimă generație. Compania are peste 1.800 de angajați și deține subsidiare în Europa, Rusia și CSI Orientul Mijlociu și Africa, Asia și America de Nord. Pentru mai multe informații, vizitați www.intracom-telecom.com

Despre Intrarom
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 275 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite