Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Granturile SEE şi Norvegiene: noi competiții, provocări și oportunități pentru cercetarea românească

26 Iulie 2018




Bugetul unui grant de mobilitate diferă în funcție de țara în care se face deplasarea. Detalii privind bugetul și condițiile de eligibilitate sunt prezentate pe larg în pachetul de informații: https://uefiscdi.ro/eea-proiecte-de-mobilitati

Raportându-ne la mecanismele financiare EEA & Norway Grants, care este mesajul UEFISCDI pentru actorii interesaţi, din România şi din ţările partenere?

Magda Resiga: Unul din elementele esențiale pentru succesul actualului Program este interesul manifestat de cei implicați în activitatea de cercetare,

UEFISCDI având atât rolul de a asigura promovarea Programului, Donorilor, beneficiarilor, cât și de suport pentru aplicanți.

În acest sens, evenimentul de informare organizat în luna iunie s-a bucurat de participarea efectivă a 215 persoane, dar și a 110 participanți conectați online, așteptându-ne astfel la un număr mare de aplicații care se pot depune în competiția deja lansată, cu deadline-ul de depunere 1 octombrie 2018.



Echipa UEFISCDI este alături de cei interesați în regim continuu, asigurând un timp de răspuns rapid tuturor întrebărilor adresate, atât prin email, telefonic sau prin întâlniri la sediul nostru. De asemenea, toate neclaritățile ridicate de potențialii aplicanți își pot găsi răspunsul și în secțiunea de întrebări frecvente, prezentă pe site-ul nostru.

În încheiere, urăm succes tuturor celor care vor participa în competițiile noastre și avem convingerea că vom primi propuneri de proiecte foarte bune, iar parteneriatele stabilite vor continua și după finalizarea Programului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite