Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Construcții inteligente prin conceptul 4E+

26 Iulie 2018






3. Economie
– definită prin parametri tehnici competitivi, project management, echipamente de înaltă performanță, prefabricare constructivă, viteză de execuţie, bugetare SMART pentru investiţie.

Pentru un orice doritor de „economie‘“ constructivă primul impuls este să caute soluţii de a cheltui cât mai puţin, în speranţa de a face cât mai multe… Din păcate nu chiar întodeauna această atitudine este benefică. Este destul de complicat şi de cele mai multe ori chiar imposibil să faci standarde de calitate şi nivele de performanţă superioare cu investiţii mici. Conceptul 4E+ oferă soluţii corecte şi profesionale de economie SMART.

În România sunt parteneri care pot avea chiar peste 25 ani de expertiză tehnică în domeniu, ce pot oferi consultanâă profesională, echipamente cu un înalt nivel de randament, reprezentare de top la nivel mondial.

Când ne gândim la propria locuinţă, vrem ca această să ne asigure măcar trei lucruri: economie, siguranţă şi confort. Economia într-o construcţie se asigură printr-o proiectare în standard pasiv, printr-o execuţie de calitate şi prin echipamente performante – aceasta înseamnă o investiţie corectă “, explică ing. Marius Gherman, consultant certificat PassivHaus Institut.

4. Ecologie – un standard de atitudine profesională sustenabilă caracterizat de soluţii SMART Building de concept, proiectare, echipare tehnică, execuţie inovativa corespunzătoare.

O construcţie inteligenta şi ecologică este concepută iniţial şi apoi finalizată, funcţionează şi evoluează ca habitat în aşa fel încât este capabilă să nu degradeze mediul înconjurător, economiseşte sau chiar se axează pe conservarea resurselor (energie, apă, materiale, alimente, etc) şi reprezintă un model ca ecosistem.

Pe piaţa noastră sunt prezente şi tehnologii inovative realizate în concordanţă cu cerinţele şi necesităţile mileniului III, ce oferă soluţii româneşti performante la nivel internaţional, prin care o clădire SMART este definită corect şi ecologic din punct de vedere constructiv.

Invenţiile, cercetările şi realizările practice dovedesc succesul tehnologiilor dedicate exclusiv surselor regenerabile de energie şi valorificării superioare a celei mai abundente bogaţii a Terrei – Biomasa, un combustibil rapid regenerabil, inepuizabil şi ecologic, care poate înlocui combustibilii fosili costisitori şi poluanți“, declară inventatorul Iulian Hornet.

5. Echilibru – al cincilea element constructiv, o soluţie inovativă pentru balanța energiilor subtile, un concept nou de arhitectură esoterică.



Tags: constructii

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite