Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cel mai nou serviciu Oracle Database Autonomous

10 August 2018



Larry Ellison, Președinte Executiv Oracle și CTO marchează un alt moment important în cadrul strategiei companiei, punând la dispoziție cel mai nou serviciu Oracle Database Autonomous, Oracle Autonomous Transaction Processing.
Acest serviciu cloud autonom este construit să ruleze cele mai solicitante aplicații financiare, de retail, fabricație și guvernamentale din lume, susținând un amestec complex de procesare de înaltă performanță a tranzacțiilor, raportare, lotizare și sarcini de volume analitice.
“Oracle este de departe cea mai bună bază de date din lume și tocmai s-a mai îmbunătățit, dat fiind că acum este și autonomă,” a spus Ellison. “Astfel, acum avem un sistem mult mai fiabil, mult mai sigur – un sistem ce oferă protecție împotriva furtului de date, un sistem ce este funcțional 99.995 % din timp și care face ca organizațiile și dezvoltatorii acestora să fie mult mai productivi”.
Venind în completarea serviciului deja existent Oracle Autonomous Data Warehouse, Oracle Autonomous Transaction Processing poate susține un amestec complex de tranzacții de înaltă performanță, raportări, lotizări, IoT și machine learning într-o singură bază de date, permițând o dezvoltare și o utilizare mai simplă a aplicației, precum și analize în timp real, personalizări și detectarea fraudelor în cazul tranzacțiilor de date directe.
“Cea mai dificilă sarcină pe care o are un DBA este aceea de a regla și menține o bază de date tranzacțională critică a misiunii,” a spus Carl Olofson, vice președinte IDC’s Data Management Software. „Pe lângă studiul de statistică și aplicarea modificărilor de reglaj, DBA mai trebuie să aplice semnale de corecție, inclusiv semnale de corecție de securitate, în mod destul de frecvent, aceasta fiind o activitate supusă erorilor și cu multe întreruperi din punct de vedere operațional. Cu Oracle Autonomous Transaction Processing, Oracle a eliminat aceste sarcini problematice, permițându-i administratorului să se concentreze pe o activitate de însemnătate mai mare, aceea de a valida aplicații cu mai multă căutare în mediul de afaceri și ajutând companiile să se asigure că datele nu vor fi compromise din cauza unor vulnerabilități neștiute”.



Tags: Oracle, IT

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite