Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Bergerat Monnoyeur continuă Scoala Operatorilor de Utilaje īn Romānia

27 August 2018




Aș compara exploatarea corectă a unui utilaj pe șantier cu Formula 1. Majoritatea dintre noi conducem de ani buni, însă nu am face faţă pe un circuit. Operatorul, ca și pilotul de curse, trebuie să simtă mașina, trebuie să știe cât și cum să ceară, ca să obţină performanţă. Un operator care beneficiază și de pregătire teoretică va ști să comunice altfel atât cu utilajul, cât și cu „echipele de la standuri”. Astfel mecanicii vor depista rapid și eficient ceea ce trebuie remediat sau îmbunătăţit, iar operatorul va putea trata lucrarea corespunzător și în cel mai scurt timp. În ultimii ani lucrările de construcții devin din ce în ce mai rafinate, mai pretențioase, uneori se lucrează cu materiale sensibile, iar operatorii calificați de utilaje sunt cei care, în condiţii normale de piaţă, pot face diferenţa la sfârșit de an între profit și pierdere”, a mai spus Liviu Neagu.

Mai multe detalii și impresii video despre Școala Operatorilor Bergerat Monnoyeur la: https://youtu.be/ZVUO4TRlf2Q sau https://www.bm-cat.ro/scoala-operatorilor

Despre Bergerat Monnoyeur România și Grupul Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani și parte a Grupului Monnoyeur, este reprezentantul exclusiv al producătorului american Caterpillar în România și Republica Moldova. Leader de piață și promotor de soluții tehnice și financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul și prietenul dumneavoastră. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur găsiți la: www.bm-cat.ro

Grupul Monnoyeur oferă echipamente, servicii și consultanță pentru profesioniștii din diverse domenii de activitate. Este prezent în România și prin companiile:

Eneria este specializată în soluţii de producere a energiei şi motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar în România, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte în diferite domenii de activitate.

SITECH România Construction Technology vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale oferind întreaga gamă de produse și soluții Trimble.

Mai multe detalii despre prezența globală găsiți la: http://www.bm-cat.ro/



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite