Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SMARTTECH for SUPPLY CHAIN īși deschide porțile īntre 26 și 28 septembrie 2018, pavilion B1, Romexpo

13 Septembrie 2018





La Robotics & Innovations Show vom experimenta viitorul cu ajutorul inteligenței artificiale


Mai sunt doar două săptămâni până la evenimentul SMARTTECH for SUPPLY CHAIN EXPO – expoziția de tehnologii inovatoare și soluții IT&C de ultimă generație cu aplicație în trade, transport și logistică, organizat alături de TransLogistica EXPO, ediția a IV-a, cea mai mare expoziție de Transport, Logistică, IT și Supply Chain din România și Europa de Sud-Est.

Unul dintre momentele interactive de pe agenda expoziției și care va da culoare întregului eveniment este Robotics & Innovations Show, care se va desfășura vineri, 28 septembrie 2018, în noul pavilion B1 de la Romexpo. În zonele special amenajate, atât în interiorul expoziției, cât și în exterior vom asista la demonstrații de robotică, drone și virtual reality.

Robotul care urmărește un traseu printr-un labirint în depozitul de marfă sau robotul dirijat prin comenzi telefonice, robotul care joacă șah, echipamente VR HTC Vive și Oculus Rift într-o configurație ce permite și experiențe virtuale în grup, soluții de high-tech immersive media, VR & AR, livrarea coletelor cu ajutorul dronei sunt surprizele care vă așteaptă în cadrul Robotics & Innovations Show.

Vom experimenta viitorul cu ajutorul inteligenței artificiale și vom păși în alte lumi high-tech alături de echipele de robotică și specialiști în manevrarea roboților.

Mai multe detalii despre acest eveniment și înscrieri puteți afla pe site-ul www.smarttechpartners.ro sau la e-mail: contact@smarttechpartners.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite