Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Safe-T Touch, primul portofel hardware pentru criptomonede

05 Octombrie 2018ARCHOS a anuntat lansarea Safe-T Touch, primul portofel hardware securizat, cu interfață Android și platformă integrată de servicii, destinat atât posesorilor de criptomonede, cât și celor care își doresc să deschidă un cont în criptovalute. Dispozitivul va fi disponibil la nivel global începând cu Ianuarie 2019.

"Ne dorim să democratizăm criptovalutele, să facem posibil accesul la informații, să facilităm și să securizăm schimburile astfel încât să le oferim utilizatorilor cea mai bună soluție pentru tranzacțiile de criptomonede”, a declarat Loic Poirier, CEO ARCHOS.
Printre întrebările cele mai frecvente ale celor care nu au adoptat încă complet criptoactivele, ARCHOS a identificat următoarele:

  • Cum se pot cumpăra criptomonedele și cum se pot schimba pentru alte monede? Cum se pot converti in euro?
  • Care sunt taxele de tranzacție și cum se identifică acestea?
  • Care sunt platformele disponibile? Cum se pot păstra criptomendele în siguranță și cum se pot evita atacurile cibernetice?
  • Cum se poate maximiza ROI având în vedere lansarea noilor criptomonede?
  • Cum se pot verifica toate tranzacțiile dintr-un singur portofoliu și cum pot posesorii de criptomonede să beneficieze de servicii suplimentare?

Pentru a răspunde la aceste întrebări, ARCHOS a creat Safe-T Touch, oferind astfel o soluție complet integrată. Proiectat în parteneriat cu Prove & Run , dispozitivul dispune de o zonă specifică tranzacțiilor complet securizată TEE , care, datorită ProvenCore, este izolată de sistemul de operare Google Android.Mai mult, dispozitivul are un cititor de amprente destinat pentru autentificarea utilizatorului și nu necesită conexiune directă la internet, sincronizându-se doar cu Bluetooth securizat, la comanda explicită a utilizatorului. Cu un ecran complet touch-screen, Safe-T Touch le oferă posesorilor de criptomonede un ecosistem complet ce conține o gamă largă de servicii, printre care inițierea și recepționarea tranzacțiilor, verificarea soldurilor și a evoluțiilor criptomonedelor, dar și schimbarea criptoactivelor.  
Lansarea oficială a ARCHOS Safe-T Touch va avea loc la CES 2019 (8-11 ianuarie 2019, Las Vegas, SUA). ARCHOS ia în considerare, de asemenea, accelerarea promovării dispozitivului Safe-T Touch și a platformei sale integrate de servicii către comunitatea comercianților și pasionaților de criptomonede, prin dezvoltarea unui program inovator de recrutare în cadrul unei oferte inițiale de monede (ICO).
Mai multe informații despre dispozitivele din gama ARCHOS Safe-T sunt disponibile aici.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite