Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

8 premii Good Design Awards pentru Epson

05 Octombrie 2018



Seiko Epson Corporation câștigă opt premii Good Design Awards pentru design-ul noilor modele de videoproiectoare, imprimante și scannere. Premiile Good Design au loc anual și vizează designul produselor care aduc beneficii stilului de viață al oamenilor și societății în general, iar opt echipamente Epson au primt distincțiile juriului anul acesta: trei videoproiectoare, patru imprimante și un scanner.



Produsele Epson premiate la Good Design Awards 2018 sunt:
• Videoproiector: LightScene EV-100/EV-105
• Videoproiector: EB-L610U/EB-L615U
• Videoproiector: EB-L20000U/EB-L12000Q
• Imprimantcu jet de cerneală:PX-S170UT/PX-S170T
• Imprimantă ibusiness cu jet de cerneală: PX-M884F/PX-M886FL/PX-S884/PX-M380F/PX-M381FL/PX-S380/PX-S381L/PX-M880FX/PX-S880X
• Imprimantă de format mare: SC-T5150/SC-T5150N/SC-T3150/SC-T3150N
• Imprimantă de format mare:SC-T5450/SC-T3450/SC-T3450N
• Scaner: ES-50/ES-55R/DS-70/ES-60W/ES-60WW/ES-60WB/ES-65WR/DS-80W

Videoproiectoare: Epson LightScene EV-100/EV-105
Acest design a fost gândit pentru a accentua performanțele video și luminozitatea modelelor, pentru scenarii în care aceste modele sunt folosite în expoziții, centre comerciale și muzee. Pentru a pune mai bine în valoare calitățile produsului sau ale expoziției, ne-am concentrat pe un design simplu, care se contopește cu ambianța. Pentru a realiza un design curat, am înlăturat toate cavitățile și cablajele, pe care clienții le observă din lateralele proiectorului. Gurile de aerisire, care sunt necesare oricărui astfel de dispozitiv, au fost mascate în design sub forma unor fante cu tipare identice, dispuse pe fața și pe spatele unității. Design-ul cilindric, conceput să semene cu un reflector, permite instalarea sa pe tavan fără a perturba atmosfera.
Părerea juriului: Aceste proiectoare, cu aspectul lor rotunjit, sunt deopotrivă distinctive și atractive. Într-un spațiu cum ar fi un centru comercial, arată mai mult a corpuri de iluminat decât a videoproiectoare. Am apreciat simplitatea categorică a formei. Proiectoarele au adesea un aer funcțional, dar aceste produse prezintă un design elegant, care lasă o impresie foarte diferită, fresh.

Imprimante: PX-S170UT/PX-S170T
Aceste echipamente cu jet de cerneală, care imprimă monocrom, de format A4 au dimensiuni compacte inegalabile, care au fost posibile prin integrarea în carcasă a recipientelor de cerneală de mare capacitate. Aspectul complet nou al rezervorului de cerneală adaugă o singură fantă exteriorului simplu și neted. Nivelurile de cerneală pot fi verificate în mod intuitiv sau prin deschiderea și închiderea capacului de acces. Pentru a se preveni eventualele scurgeri accidentale la reîncărcare, s-a ales o formă unică a recipientelor. Pentru ca procesul să fie rapid și simplu, reumplerea începe și se oprește automat prin simpla introducere a recipientului cu cerneală în rezervorul imprimantei. Costul redus al imprimării te scapă de griji și îți permite să printezi oricât ai nevoie.
Părerea juriului: Scurgeri. Murdărie. Mesaje de avertizare pentru nivelul redus al cernelei în momente critice. Înlocuirea tonerului și a recipientelor de cerneală reprezintă o sursă de stres și de frustrare. Aceste imprimante elimină eficient toate aceste neplăceri. Recipientele de reîncărcare cu cerneală au o construcție specială anti-scurgere și permit realimentarea printr-o singură mișcare. Echipate cu rezervoare care pot folosi cerneala până la ultima picătură, aceste imprimante degrevează utilizatorii de grija resturilor de cerneală la reîncărcare. Aceste produse satisfac deplin necesitățile de imprimare cotidiene.

Scannere: ES-50/ES-55R/DS-70/ES-60W/ES-60WW/ES-60WB/ES-65WR/DS-80W
Este vorba despre scanere de format A4. Cum tot mai multe companii îmbrățișează tehnologiile digitale, cererea de scanere mobile este în creștere, pentru că acestea pot digitaliza cu ușurință fotografiile, facturile și documentele de orice natură, atât în birou cât și în afara lui. Având în vedere acest aspect, am lucrat cu inginerii noștri la perfecționarea portabilității, având ca scop realizarea celui mai suplu și mai ușor dispozitiv din clasa lui, pentru a satisface o plajă cât mai largă de clienți. Aceste produse au fost create ca să prevină erorile de operare în timpul transportului și să ofere portabilitate remarcabilă, utilizare facilă și funcționalitate simplă. Și au și un design atractiv.
Părerea juriului: Acestea sunt versiuni evoluate ale scanerului cu alimentare automată. Le-am acordat calificative ridicate pentru portabilitate: greutatea mică și dimensiunile reduse le permit să încapă cu ușurință într-o geantă obișnuită. Portabilitatea convenabilă a acestor scannere te va face să îți dorești să le iei cu tine, pentru a-ți spori eficiența și productivitatea și atunci când nu ești la birou.

Gala Good Design Award a fost lansată în 1957 sub denumirea Good Design Selection System (sau G Mark System). Astăzi, reprezintă sistemul japonez principal de evaluare și recomandare și a devenit renumit la nivel internațional, atrăgând un număr mare de înscrieri de la companii și organizații din toată lumea. Premiile sunt acordate anuale ca un mod de a promova calitatea vieții și folosirea design-ului în rezolvarea dificultăților sociale.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite