Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Intrarom a fost premiată pentru implementarea primului sau Proiect Pilot Smart City

07 Noiembrie 2018



București, România – 7 noiembrie 2018 – Intrarom, subsidiara românească a Intracom Telecom, a primit pe 30 octombrie Premiul de Excelență la categoria “Tehnologii Avansate pentru Orașe și Clădiri Inteligente” pentru proiectul pilot implementat în municipiul Alba Iulia in cadrul Galei Smart Cities of Romania Champions 2018.

Ediția din acest an s-a încheiat cu Gala de Premiere a celor mai inteligente proiecte la nivel local. Evenimentul a reunit 300 de participanți reprezentând administrații publice, organizații guvernamentale, parteneri tehnologici precum și asociații profesionale de profil importante și instituții educaționale active în dezvoltarea orașelor inteligente în România. Juriul a fost format din personalități academice de la organizații și asociații energetice, reprezentanți ai Universității Politehnice București, ITS Management, Asociația Națională pentru Tehnica de Securitate (ARTS), Organizația Română pentru Implementarea Sistemelor Inteligente de Transport (ITS SA) și Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME).



Dl. George Roussos, Directorul Executiv al Intrarom a declarat
: “Suntem foarte mândri de această recunoaștere. Vreau să îmi exprim recunoștința juriului și să mulțumesc municipalității Alba Iulia pentru această ocazie. Mulțumiri speciale echipei noastre smart city care, cu pasiune, a depus toate eforturile pentru ca această implementare să fie un exemplu al abordării globale a orașului inteligent pe care îl oferă Grupul nostru.

Despre Intrarom
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite