Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Activitatea prof. Valentin Feodorov, premiată la Smart City Industry Awards

14 Decembrie 2018



Smart City Industry Awards, eveniment ce a avut loc la începutul acestei săptămâni la Camera de Comerţ şi Industrie a României, fiind organizat de Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate, a premiat activitatea derulată de către dl. Prof. univ. dr. Valentin Feodorov, director al companiei Iridex Group Plastic, firmă ce activează în domeniul protecţiei mediului de peste 25 de ani. Smart City Industry Awards se află la cea de-a treia ediţie şi reuneşte anual liderii autorităţilor responsabile cu implementarea soluţiilor inteligente, dezvoltatorii, implementatorii, mediul academic şi diplomatic.



Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate a acordat premiul Smart EnvironmentcătreIridex Group Plastic, domnului prof. Valentin Feodorov, premiul fiind acordat conform criteriilor noastre de jurizare către o firmă sută la sută românească. Remarcăm activitatea constantă pe care domnul profesor a desfăşurat-o pe parcursul anilor pentru reglementarea domeniului protecţiei mediului cu profesionalism, în acord cu reperele internaţionale, căutând să reunească entităţile implicate la nivel naţional – atât beneficiari privaţi, domeniul public, cât şi mediul academic. Apreciem îndeosebi faptul că Iridex Group Plastic a dovedit o implicare voluntară continuă”, a declarat Eduard Dumitraşcu, preşedinte al Asociaţiei Române pentru Smart City şi Mobilitate.



De-a lungul anilor întreaga carieră a prof. univ. Valentin Feodorov a fost dedicată protecţiei mediului, activând în diferite asociaţii şi fundaţii la nivel naţional şi internaţional precum: Asociaţia Internaţională de Salubritate, Asociaţia Română a Compostului, ARACO şi multe altele pentru a contribui la dezvoltarea acestor domenii. Dl. Prof. Univ. Dr. Feodorov a elaborat de-a lungul anilor, alături de alţi specialişti în domeniu normative şi standarde în domeniul mediului. Atunci când a fost cazul a corectat şi a atras atenţia asupra unor posibile dezastre ecologice, intervenind la timp în probleme naţionale de mediu cu nivelul înalt de competenţă şi profesionalism recunoscut de mediul ingineresc.



De asemenea, dl. prof. univ. dr. Feodorov a asigurat managementul companiei Iridex Group Plastic în cei peste 25 de ani de activitate a companiei româneşti. Este de remarcat că peste 25% din personalul companiei sunt angajaţi încă din primii ani de la înfiinţare, ceea ce denotă sustenabilitatea companiei. Printre realizările semnificative ale companiei româneşti se numără construirea a 40% dintre instalaţiile de compostare existente în România sau realizarea primului depozit conform de deşeuri din România la Bucureşti în anul 2000, precum şi implicarea în construcţia a peste 80% din totalul depozitelor conforme din România şi multe altele.



În cadrul Smart City Industry Awards s-au mai acordat premii pentru Smart Living– Primăriei Municipiului Sibiu, pentru proiectul:Sibiu, oraşul în care calitatea vieţii primează,Smart Citizen– Primăriei Municipiului Satu Mare şi companiei Smart Technology Alliance, pentru proiectul:Smart CityApp,Smart Government– Primăriei Municipiului Alba Iulia, pentru proiectul:Comunicare cu cetăţenii prin bluetooth şi beaconi (cu aplicaţia E-ALBAIULIA),Smart Economy– Primăriei Municipiului Iaşi, pentru proiectul:Dezvoltare sustenabilă pe toate verticalele smart city, Smart Mobility, parking solutions – Sky Park Systems, pentru proiectul:Parking automatizat,Smart Mobility, e-ticketing solutions – Telelink România, pentru proiectul:Craiova Smart Transportation,Smart Mobility, safe mobility – EyeSafe, pentru proiectul:Eye Safe, mobility platformşiSmart Mobility, Industrial Software, pentru proiectul:Smart city Parking – Sistem inteligent pentru managementul parcărilor urbane.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite