Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Seagate oferă soluţii de stocare la CES care se vor potrivi Ón orice viaţă digitală

14 Ianuarie 2019Seagate Technology, lider în soluţii de date, a anunţat astăzi o extensie a portofoliului cu numeroase noi modele, incluzând noi SSD-uri la CES 2019. De la gameri la gurus ai Instagramului și vizionari creativi, Seagate oferă soluţii de stocare a datelor care permit utilizatorilor să trăiască cât mai bine din punct de vedere digital în contextul de astăzi care este în continuă schimbare.

Astăzi, consumatorii au mai multe modalităţi ca oricând să consume conţinut, conducând nevoia de a crea, distribui și gestiona eficient datele. Potrivit unui studiu IDC sponsorizat de Seagate, cinci miliarde de consumatori interacţionează în prezent cu date în fiecare zi. Până în 2025, numărul va ajunge la șase miliarde, sau 75% din populaţia lumii.

Consumatorii au nevoie de metode fiabile de a colecta, proteja, gestiona și accesa o bună parte din aceste date și cele mai recente produse ale Seagate - inclusiv LaCie® Mobile Drive, LaCie Mobile SSD, HDD Seagate Backup Plus, FireCuda® 510 și BarraCuda® 510 SSD-uri interne și IronWolf® 110 NAS SSD - sunt concepute pentru a se potrivi unei varietăţi de nevoi de stocare a datelor.Un simbol pentru stocarea cu stil

Brand-ul premium de la Seagate, Lacie continuă să livreze soluţii de stocare reprezentative pentru toţi utilizatorii care își doresc un design perfect. LaCie Mobile Drive este ideal pentru o librărie digitală în continuă creștere cu a sa capacitate fiind limitată la un masiv 5 TB. Iar când este nevoie de un transfer rapid de fișiere, LaCie Mobile SSD reprezintă soluţia perfectă cu viteze de până la 540 MB/s și capacităţi de stocare de până la 2 TB.Solu
ţia de stocare pentru amintirile tale favorite

Fotografii, filme, documente, telefoane, tablete, laptopuri. Actualul consumator are o lume digitală formată din mai multe părţi. Seagate Backup Plus este o familie de hard disk-uri portabile externe pentru a ajuta la echilibrul zilnic al vieţii și a oferi liniște.

Backup Plus Slim (capacităţi 1TB și 2TB) și Backup Plus Portable (capacităţi 4TB și 5TB) sunt echipate cu finisaje din aluminiu disponibile în negru, albastru și argint și oferă backup automat.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite