Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Seagate oferă soluţii de stocare la CES care se vor potrivi īn orice viaţă digitală

14 Ianuarie 2019





Avantajul tău rapid în gaming

Nu te teme, jucătorule de PC. În epoca Esports și live-stream, Seagate îţi ia în serios nevoia de viteză. FireCuda 510 M.2 PCIe NVMe SSD oferă performanţe ridicate, cu viteze mari de citire și scriere pentru experienţa de joc perfectă. Procesarea video clară 4K și IOPS mare permite jucătorilor să ruleze mai multe fluxuri și programe video simultane - esenţiale pentru înregistrarea pe gameplay și streaming.

Pentru o persoană care face multitasking de calitate și solicită performanţă, modelul BarraCuda 510 M.2 PCIe NVMe SSD oferă viteze superioare pentru accelerarea aplicaţiilor, cu un factor de formă ultra-mic pentru laptopuri ultra-subţiri, mini-PC-uri și desktop-uri. Este tot ce vă place despre marca BarraCuda, acum într-un factor de formă M.2.

Primul SSD construit special pentru NAS

SSD-ul IronWolf 110 de la Seagate este primul SSD din lume construit pentru NAS. Acesta este conceput pentru fiabilitate la nivel enterprise, este construit să funcţioneze non-stop și oferă capacităţi de până la 3,84 TB. Tehnologia exclusivă Durawrite® de la Seagate vă ajută să acceleraţi citirea și scrierea, să extindeţi durata de viaţă a flash-ului și să furnizeze până la 7000 TBW pe unitatea de capacitate de 3,84 TB.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite