Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Vertiv lansează noi produse de infrastructură IT pentru implementările Edge

17 Ianuarie 2019



Vertiv™ VR Rack și Vertiv™ Geist rPDU extind portofoliul de tehnologii create pentru a satisface nevoile Edge

Vertiv a introdus noi produse pentru a răspunde provocărilor unice privind aplicațiile network edge, inclusiv necesitatea implementării rapide, monitorizării și gestionării la distanță, și necesitatea unor servicii de tip end-to-end. Acum disponibile pentru partenerii canalului de distribuție și clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), Vertiv™ VR Rack și Vertiv™ Geist rPDU (unități de distribuție a energiei electrice în rack) au fost create pentru a satisface nevoile implementărilor aplicațiilor edge.

Lansarea acestor produse extinde și mai mult portofoliul Vertiv de soluții pentru aplicatiile edge. Diversitatea opțiunilor de produse și servicii este decisivă pentru aplicațiile edge, unde nevoile departamentului IT pot fi diferite în funcție de locație și în continuă evoluție. Un partener unic ce poate oferi soluții de infrastructură end-to-end și asistență este foarte valoros pentru companiile ce necesită implementarea aplicațiilor de tip edge, dar care nu au resursele sau expertiza pentru a susține acest model de afacere.

„Vedem că adopția Edge Computing evoluează progresiv și se conturează sub 4 arhetipuri principale, fiecare cu cerințe de tehnologie diferite,” declară Giordano Albertazzi, președintele Vertiv în EMEA. „Noul nostru portofoliu pentru aplicațiile edge oferă canalului de distribuție, partenerilor și clienților noștri o gamă largă de soluții de implementare, flexibile și rapide, răspunzând nevoilor specifice și îi ajută să dețină controlul la marginea rețelei.”
Vertiv VR Rack este o soluție rack robustă și flexibilă ce permite implementarea rapidă. Sunt disponibile 8 mărimi standard, toate prezentând un design standard ce oferă aproximativ 63,5 mm de adâncime suplimentară utilizabilă, în comparație cu rack-uri de mărime similară, facilitând instalarea ușoară și întreținerea echipamentelor critice. Rack-ul este completat de o varietate de accesorii care nu necesita unelte suplimentare pentru a ajuta la implementarea rapidă și a facilita gestionarea rack-ului.

Noile Vertiv Geist rPDUs sunt disponibile în modelele simple, monitorizate și modele controlabile, stocate in centrele noastre de distributie pentru o livrare rapidă. Modelele monitorizate și controlabile pot monitoriza puterea de alimentare cu o acuratețe de plus sau minus 1% și includ citirile standard, amperi, volți, kWh și factor de putere. Modelele controlabile prezintă numeroase caracteristici remarcabile, cum ar fi abilitatea de a controla de la distanța alimentarea la fiecare priză, funcționalitati suplimentare ce permit monitorizarea parametrilor electrici fiecărei prize și un sistem patentat de interblocare U-lock, ce blochează fiecare cablu la locul său pentru a elimina posibilitatea deconectării accidentale. Ambele modele conțin un modul de comunicare “hot swappable” pentru a permite schimbul rapid în exploatare. Toate modelele beneficiază de 5 ani garanție, la înregistrarea în decurs de 120 de zile de la achiziționare, și pot fi de asemenea susținute prin suportul ciclului de viață al Vertiv Distribution Assurance Package , ce include punerea în funcțiune, instalarea, reparația sau înlocuirea, intervențiile de urgență și alte facilitați.

Informații suplimentare despre Vertiv VR Rack și Vertiv Geist rPDUs sunt disponibile la www.VertivCo.com/OwnYourEdge-EMEA. Pentru a afla mai multe despre alte oferte Vertiv, vă rugăm să vizitați www.VertivCo.com.

Despre Vertiv

Vertiv oferă o suită de soluții hardware, software, analiză și servicii pentru a se asigura că aplicațiile vitale ale clienților au o funcționare optimă fără întreruperi și se dezvoltă odată cu nevoile lor de afaceri. Vertiv rezolvă cele mai importante provocări curente ale operatorilor de centre de date, rețelelor de comunicare și facilităților industriale și comerciale având un portofoliu de soluții și servicii pentru aplicațiile electrice, climatizare și infrastructură IT, ce se extinde de la cloud la marginea rețelei. Având sediul în Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are aproximativ 20.000 de angajați și își desfășoară activitatea în peste 130 de țări. Pentru mai multe informații și cele mai recente știri și conținut de la Vertiv, vizitați VertivCo.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite