Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Bestseller internațional despre sistemele software de afaceri, lansat în România

14 Februarie 2019Cea mai influentă carte de sisteme ERP, bestseller-ul „ERP Modern. Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business”, va fi publicată în România de către compania de software de afaceri Pluriva.Premieră editorială în România, în domeniul sistemelor software pentru afaceri: cartea ERP Modern. Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business, de Marianne Bradford, PHD, este prima traducere în limba română a unui bestseller internațional despre sistemele ERP – Planificarea Resurselor Întreprinderii și va fi publicată de compania Pluriva. Comunitatea de afaceri și cea academică din România vor beneficia de una din lucrările de referință în ceea ce privește întreg ciclul de viață al unei implementări ERP, de la A la Z, carte ce oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor funcționalităților aplicației.
Cartea „ERP Modern”, apărută pentru prima oară în anul 2008, se află la cea de-a trei ediție și este utilizată în acest moment în peste 100 de universități din întreaga lume, printre care University of Chicago, Beijing Institute of Technology, Central Washington University, Illinois Institute of Technology sau Washington College. În România, cursul de sisteme ERP susținut de compania de software Pluriva pentru studenții mai multor universități își bazează programa de studii pe cartea ”ERP Modern”. Acest curs a fost inițializat în anul 2013 de Pluriva, pentru studenții facultăților economice și informatice din Romania. Cursurile Pluriva au ajuns deja la Universitatea Valahia din Târgoviște, Universitatea Titu Maiorescu și la Academia de Studii Economice din București.

Carte lansată oficial în mediul universitar românesc
Cartea beneficiază de un website dedicat de prezentare, pentru cei care își doresc să afle toate informațiile despre lucrare, să descarce un fragment gratuit și să o comande: https://erpmodern.pluriva.com/. Pentru mediul academic, cartea „ERP Modern” va fi lansată în cadrul unor evenimente publice, organizate de Pluriva în colaborare cu mai multe universități de prestigiu din București, Cluj-Napoca și Târgoviște – conform programului afișat pe website-ul cărții.
Autoarea cărții, Marianne Bradford, PHD, este profesor universitar în cadrul North Carolina State University – Facultatea de Management, Departamentul de Contabilitate. Marianne predă la această facultate de 15 ani, iar de 20 de ani susține cursuri de sisteme ERP. Ea a obținut doctoratul în domeniul contabil și diploma MBA la Millsaps College. Lucrările ei au fost publicate in reviste de prestigiu din mediul academic.

Inițiativă editorială Pluriva
Publicarea cărții „ERP Modern” este o inițiativă a companiei de produse și servicii IT Pluriva. La împlinirea a 20 de ani de activitate pe piața românească de soluții software de business, Pluriva a decis sa ofere mediului de afaceri, celui academic, dar și publicului larg o carte de referință in domeniu. În alegerea acestei cărți, pentru a o traduce în limba română a contat și faptul că oferă o perspectivă academică asupra problematicii ERP. Cu meticulozitate, cartea explică pe îndelete toate conceptele și lămurește toți termenii cheie din domeniu.
„România intră pe lista selectă a țărilor în care apare cartea ERP Modern, după Statele Unite ale Americii, China, Canada, Marea Britanie, Arabia Saudită, Germania și Coreea de Sud. Este o carte adresată tuturor celor care sunt pe cale de a lua decizia implementării unui ERP, dar și celor care folosesc deja un sistem ERP și vor să se asigure că îl utilizează la capacitate maximă. Citind-o, din perspectiva unui furnizor de soluții cu sute de implementări la activ, am descoperit că provocările cele mai frecvente cu care ne-am confruntat în practică sunt excelent documentate, explicate și analizate în paginile cărții.“Georgian Roșu, General Manager Pluriva
***
Pluriva este o companie IT furnizoare de soluții informatice complete: ERP, dezvoltare software și servicii informatice de business. Scopul Pluriva îl constituie eficientizarea modelului de business al clienților și creșterea performantei și profitabilității acestora. Sediul central se află în București, locul unde compania a fost înființată în anul 1998.Tags: ERP, IT

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite