Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Membrii comunităţii reuniţi la Milestone Integration Day Romania

14 Martie 2019



*Din nou un finalist din România în cadrul concursului Milestone Kickstarter

Milestone Systems, lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) şi soluţii de supraveghere, a organizat Milestone Integration Day Romania - un eveniment dedicat dezvoltării de soluţii personalizate şi noilor concepte din domeniul supravegherii video şi siguranţei persoanelor şi bunurilor.



La Milestone Integration Day Romania, au participat parteneri comerciali, membri ai comunităţii şi utilizatori finali, care au avut astfel ocazia de a se întâlni şi discuta, cu scopul explorării aprofundate a posibilităţilor practic nelimitate pe care le oferă o platformă deschisă, tocmai pentru a dezvolta noi soluţii personalizate. Evenimentul a avut loc pe 13 martie la hotelul Caro din Bucureşti, fiind deschis prin prezentarea de abordări verticale pentru oraşe, servicii de transport, industrie şi infrastructură critică. Prezentările au avut în vedere inovaţiile Milestone şi ultimele actualizări ale soluţiilor de integrare, cu IBM Cloud, Advancis Solutions, SAIMOS C3 CORE Analytics for Milestone XProtect.



După ce la prima ediţie a Milestone Kickstarter o echipă din România a câştigat competiţia din Las Vegas, la ediţia de anul acesta, din nou ţara noastră este reprezentată în finala competiţiei. Finalistul, pe numele său Vlad Crăciunescu, şi-a prezentat conceptul în faţa publicului de specialitate reunit la Milestone Integration Day Romania. El a realizat un sistem automatizat de drone, care să poată fi folosit pentru monitorizarea de la distanţă a unor obiective, cu administrare din Milestone XProtect. Avantajul unei astfel de abordări este că permite asigurarea unui nivel corespunzător de protecţie pentru locaţii unde intervenţia umană ar fi prea riscantă sau prea costisitoare. Soluţia sa se adresează tuturor situaţiilor în care “ar fi fost bine dacă ar fi existat o cameră acolo”.



De la explorarea conceptului IoT în domeniul monitorizării stării de sănătate, la proiecte de localizare cu ajutorul algoritmilor de învăţare, cu mapare a imaginilor, până la aplicaţii de asistenţă medicală digitală care analizează comportamente pentru a declanşa diferite acţiuni şi alarme, compeţiţia reprezintă o reală provocare pentru comunitatea Milestone.



La ediţia 2019 a concursului Milestone Kickstarter 2019 au participat dezvoltatori din 10 ţări, iar, în urma etapelor premergătoare, au rămas 4 finalişti, urmând ca premiul, în valoare de 65 de mii de dolari, să fie acordat câştigătorului pe 1 aprilie în bani, resurse şi activităţi de marketing prin Milestone Systems. Toţi cei patru finalişti îşi vor prezenta ideile la Milestone Integration Platform Symposium 2019, ce va avea loc în perioada 25-28 martie 2019, la Copenhaga. Tot acolo, va fi anunţat oficial şi câştigătorul concursului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite