Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

S&T Romania vine in ajutorul medicilor prin sistemul informatic clinic Philips CareVue

26 Mai 2004



S&T Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii informatice pentru domeniul medical, activeaza pe piata romaneasca in calitate de Distribuitor Autorizat Philips pentru sisteme de monitorizare cardiaca si terapie intensiva, sisteme de ecografie, echipament pentru cardiologie, sisteme dedicate pentru sali de operatie si anestezie, echipamente pentru departamentele de urgenta si echipamente dedicate sectiilor de obstetrica-ginecologie.


Printre produsele Philips oferite de departamentul de solutii medicale al S&T Romania se afla sistemul informatic clinic Philips CareVue. S&T Romania asigura, de asemenea, prin specialistii proprii atestati de firma Philips, toate serviciile conexe solutiei CareVue: implementare, adaptare, localizare si intretinere.


CareVue este un sistem informatic clinic care integreaza aplicatiile de monitorizare a pacientilor cu cele de management al datelor, pentru a permite medicilor sa ia decizii rapid, bazandu-se pe un set complet de informatii clinice referitoare la pacient.


Sistemul informatic clinic CareVue este utilizabil la patul bolnavului si asigura o analiza complexa si interdisciplinara a evolutiei tratamentului si ingrijirii bolnavului.


CareVue imbunatateste atat accesul la informatii cat si comunicarea chiar la patul bolnavului, prin reteaua spitalului sau prin Web, si in acelasi timp faciliteaza folosirea informatiilor pentru managementul costurilor si analizarea rezultatelor, si pentru monitorizarea calitatii si a conformitatii cu standardele impuse.


Avantajul folosirii sistemului CareVue consta atat in imbunatatirea procesului de ingrijire a pacientilor cat si in reducerea costurilor. Datorita facilitatii de a realiza rapoarte cuprinzatoare, bazate pe datele clinice colectate, CareVue, da posibilitatea factorilor de decizie sa analizeze informatiile si sa ia masurile necesare pentru a oferi asistenta medicala de calitate.


Planurile de tratare a bolnavilor si procedurile clinice definite in CareVue permit efectuarea ingrijirii medicale prin protocoale bazate pe probleme, pe rezultatele asteptate, pe tipuri de interventii, pe ghiduri de procedura precum si pe variatia datelor.


Aplicatia CareVue poate fi utilizata de medicii si asistentele care acorda asistenta medicala la patul bolnavului, avand aplicabilitate in anestezie, cardiologie, neonatologie, pediatrie si urgenta.


Sistemul CareVue asigura:


  • Managementul administrativ al pacientilor
  • Gestionarea foilor de observatie cu monitorizarea evolutiei pacientilor
  • Aplicatii specifice pentru decizii clinice
  • Scoring si adnotari predefinite
  • Fise de pacienti predefinite
  • Inregistrarea tratamentului medicamentos administrat
  • Planificarea activitatilor
  • Calculator de medicamente
  • Definirea unui plan integrat de ingrijire a bolnavului



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite