Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Techsylvania transformă Clujul īn capitala europeană a tehnologiei

05 Iunie 2019




În acest an, Startup Avalanche este un eveniment susținut de platforma Roca , cu ocazia lansării pe piața a Roca X, un produs de finanțare suplimentar, care vine în întâmpinarea diverselor generații de antreprenori prezenți în România.

Biletele se pot cumpăra de pe www.techsylvania.com. În ultima săptămână dinaintea evenimentului puteți beneficia de prețuri last minute - Regular de 139EU pentru biletul Builder și 259EU pentru accesul Premium.

Și la această ediție sunt alături de echipa organizatorică partenerii care susțin Techsylvania. Aceștia sunt companii care își aduc contribuția în creșterea comunității IT și Tech din România și pe plan internațional.

George, primul sistem banking inteligent lansat în România este partener principal al Techsylvania. Oferind servicii bancare disponibile online instantaneu și suport inteligent în toate operațiunile pe care le faci, George este un adevărat asistent financiar. Dincolo de o clasificare și analiză automată a cheltuielilor, George are instrumente simple și intuitive care să-ți ofere o experiență deosebită în utilizarea unor servicii bancare.

Un alt partener principal al Techsylvania este anul acesta Medicover, singura companie privată de ingrijire medicală și de diagnostic cu experiență internațională din România. Experiența de 20 de ani pe piața privată de servicii de sănătate, alăturată unei rețele de 37 de clinici în București și în țară, peste 200 de clinici partenere și doua spitale sunt garanția unor prestații medicale de excepție.

Ne puteți urmări pe:

https://techsylvania.com/| FB: Techsylvania | Twitter: @techsylvania

*****
Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, intr-un spațiu care facilitează interacțiuni valoroase între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul a fost creat în 2014 de către Oana Petruș și Vlad Ciurcă. Numărul participanților la eveniment crește anual, la ultima ediție fiind prezenți 2.200 de oameni din 27 de țări.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite