Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Cisco unifică portofoliul soluțiilor de colaborare

14 Iunie 2019Cisco anunță unificarea portofoliului de colaborare pentru a simplifica munca utilizatorilor și departamentelor IT. Indiferent de activitatea desfășurată - apelarea unei persoane, programarea unei întâlniri, trimiterea unui IM sau rezolvarea unei probleme importante în echipă - Cisco are dispozitivul sau aplicația necesare. Mai mult decât atât, Cisco construiește rețeaua globală care poate rula toate aceste echipamente și aplicații.
Unificarea portofoliului de colaborare permite utilizatorilor să se bucure de aceeași experiență unică, la nivelul tuturor instrumentelor de colaborare. Atunci când utilizatorii decid să schimbe instrumentele de colaborare folosite, pot apărea frustrări, care distrag atenția. Orice activitate ar trebui să se desfășoare fără efort, fie că vorbim despre încheierea unui apel telefonic și transferul la o videoconferință, fie că deschidem o aplicație de echipă pentru a lucra la un proiect. Pe scurt, utilizatorii ar trebui doar să seteze preferințele și apoi să uite de ele. Acum, Cisco face acest lucru posibil. Toate dispozitivele funcționează cu același sistem de operare, iar aplicațiile lucrează împreună mai bine ca niciodată. Cea mai recentă schimbare s-a produs în cadrul Jabber, una dintre aplicațiile populare Cisco, cu zeci de milioane de utilizatori – care va avea aceleași funcționalități ca Webex Teams.
Cisco numește această schimbare „experiență unificată”, deoarece este benefică atât pentru utilizatori, cât și pentru echipele IT. Aplicația ajută departamentele IT să migreze mii de utilizatori în cloud atunci când este nevoie, fără a fi nevoie de prea multă pregătire în acest sens.
În luna martie, Cisco a anunțat disponibilitatea People Insights în Webex Meetings. Acest instrument este similar unui asistent care stă permanent la dispoziția utilizatorilor. Indiferent de rolul deținut în cadrul organizației, utilizatorul va primi informații despre activitatea persoanelor și companiilor cu care intră în contact (bazate pe informații publice). Acum, Cisco integrează People Insights la nivelul întregului portofoliu de colaborare – apelare, mesagerie și inclusiv Jabber.
Vom continua să punem la dispoziția clienților noștri informații detaliate și contextuale, oferind în același timp cea mai bună experiență cu toate instrumentele din portofoliul nostru”, a declarat Amy Chang, vicepreședinte senior Cisco Collaboration. „Livrăm tehnologie care se îmbină armonios și este susținută de informații de business. Clienții noștri se vor bucura de experiențe personalizate care vor transforma modul în care lucrează.”Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite