Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

TotalSoft implementeaza Charisma la Raiffeisen Leasing Bulgaria si Albania

22 Septembrie 2006



TotalSoft isi consolideaza pozitia pe piata furnizorilor regionali de software si servicii, prin semnarea unui contract cadru cu Raiffeisen Leasing International Austria pentru implementarea aplicatiei Charisma Enterprise in filialele Raiffeisen Leasing din Bulgaria si Albania. Valoarea insumata a celor doua proiecte, castigate de TotalSoft in urma unei licitatii internationale, depaseste 200.000 EUR.


Procesul de analiza si selectie a durat Liviu_Draganaproximativ 5 luni, perioada in care TotalSoft a sustinut o serie de demonstratii tehnice la sediile firmelor din Bulgaria si Albania, demonstratii la care au participat si responsabilii de IT ai companiei din Viena. “Ceea ce eu consider a fi extraordinar in privinta castigarii acestor proiecte este faptul ca, desi nu avem birouri sau parteneri in tarile respective, solutia noastra a fost preferata in locul unor solutii locale. Charisma a fost evaluata de specialistii in IT de la Viena care au considerat-o superioara celorlalte sisteme participante la licitatie. Intentionam sa promovam aceaste implementari pe pietele din Bulgaria si Albania pentru a castiga noi clienti ce activeaza in zona serviciilor financiare”, a declarat Liviu Dragan, Director General TotalSoft.
Liviu Dragan


Charisma Enterprise asigura managementul tuturor proceselor ce se desfasoara in cadrul unei companii sustinand optimizarea performantei acestora. Modulul dezvoltat special pentru piata de leasing asigura urmarirea tuturor operatiunilor de leasing operational si financiar de la stabilirea contactelor cu viitorii beneficiari ai contractelor de leasing si pana la inchiderea contractului.


Functionalitari extinse


Functionalitatile acestui modul au fost proiectate sa acopere in intregime activitatile specifice unei companii ce ofera servicii financiare. Astfel, functionalitatile specifice acestui modul sunt:


* Flux informational complet, de la primul contact cu clientul si pana la incheierea contractului;


* Pastrarea unui istoric al documentelor cu toate evolutiile in timp;


* Pastrarea tuturor legaturilor intre documente;


* Calcul configurabil al tuturor tipurilor de plati de leasing;


* Facturare automata a tuturor contractelor la termen, a penalitatilor si diferentelor de curs;



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite