Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Vertiv a anunțat īn Romānia programul de parteneriat Vertiv Partner Program (VPP)

28 Iunie 2019



București, 27 iunie 2019 - Vertiv anunță astăzi lansarea versiunii îmbunătățite a programului său Vertiv Partner Program (VPP), care include trei inițiative-cheie: un nou plan de stimulente, relansarea portalului dedicat partenerilor și un portofoliu îmbogățit, pentru a-și demonstra angajamentul față de distribuitorii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

VPP face parte din strategia companiei Vertiv de a-și încuraja baza de parteneri, aflată în creștere, să răspundă și chiar să vină în întâmpinarea solicitărilor clienților privind aspecte legate de edge computing, digitalizare și alte tendințe disruptive în ce privește centrele de date și domeniul IT în general. Pe parcursul anului trecut, Vertiv a investit în cercetări constante, aprofundate, pentru a defini patru arhetipuri principale de edge computing și a identifica nevoile majore la care va răspunde tehnologia 5G, ceea ce va indica cele mai sigure și imediate oportunități comerciale pentru ecosistemul său de parteneri.

"Canalul de distribuție este esențial pentru a le permite afacerilor de toate tipurile și dimensiunile să îmbrățișeze noile oportunități pe care le oferă edge computing, 5G și în general tendința de digitalizare", declară Brent Owens, Director Channel Programs pentru Vertiv în zona EMEA. În plus față de investițiile noastre pentru îmbunătățirea portofoliului de canale de distribuție inovatoare, Vertiv accelerează, de asemenea, strategia sa de vânzări pentru a ne asigura că distribuitorii noștri sunt poziționați pentru succes. “Noul program dedicat partenerilor și politicile comerciale pe care le implementăm în România sunt dovada angajamentului nostru față de canalul de vânzări", declară George Topalov, Senior Sales Manager, Vertiv.

Piatra de temelie a VPP este noul program de stimulente Vertiv Incentive Programme (VIP), care le permite distribuitorilor Autorizați și Silver să obțină automat puncte bonus și să câștige rapid recompense. Stimulentele includ, de asemenea, noi reduceri de volum pentru distribuitorii Gold și Platinum.

Mai mult, Vertiv a relansat portalul partenerilor Vertiv, care le permite distribuitorilor să înregistreze rapid și să deblocheze imediat produse și beneficii. Uzabilitatea îmbunătățită a portalului include cursuri de formare online pentru a-i ajuta pe parteneri să-și perfecționeze competențele și pentru a diminua decalajul de talente din sectorul IT.

Pe lângă instrumentele și stimulentele care îi susțin pe distribuitori să aibă succes în vânzări, Vertiv continuă să-și dezvolte portofoliul de produse. Cel mai nou adăugat este sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Liebert® GXT5, care completează seria de soluții informatice de ultimă oră lansată în noiembrie 2018. Disponibil prin intermediul partenerilor din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) într-o gamă largă de ratings1, Liebert GXT5 adaugă noi capacități și caracteristici lider de piață la una dintre cele mai populare familii ale UPS online, cu dublă conversie, pentru medii IT mici și micro. Tehnologia inovatoare este concepută pentru a furniza o putere fiabilă și eficientă din punct de vedere energetic către mai multe dispozitive cu densitate ridicată, printr-un singur UPS. Liebert GXT5 are prize controlate individual pentru o securitate îmbunătățită și poate fi gestionat de la distanță pentru a simplifica complexitatea la periferia rețelei și pentru a sprijini transformările profunde care au loc în diverse industrii, precum retail, farma, servicii financiare și aplicații Industry 4.0.

Pentru a vă alătura VPP, accesați www.Vertiv.com/VPP_EN. Pentru mai multe informații despre Liebert GXT5, vizitați Vertiv.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite