Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Spark Week, primul festival de antreprenoriat din Romānia dedicat liceenilor, se desfășoară īntre 26 și 31 august, la București

17 Iulie 2019
Într-un sezon dedicat festivalurilor de muzică și culturale, tinerii interesați să se dezvolte au ocazia să participe la primul festival de antreprenoriat din România. Spark Week este o experiență de 6 zile pentru liceenii care vor să învețe cum se construiește o afacere, să descopere dacă rolul de antreprenor li se potrivește și să ia parte la discuții valoroase cu fondatorii unor afaceri de succes.

Între 26 și 31 august, 40 de liceeni cu vise îndrăznețe vor trece printr-o experiență plină de activități interactive prin care vor testa lumea antreprenoriatului: vizite la sediile unor business-uri și discuții cu fondatorii lor, ateliere practice de marketing, vânzări și gândire antreprenorială, construirea unui produs, testarea și vinderea lui către clienți reali, precum și activități distractive. Toate detaliile despre agenda evenimentului și invitați se pot găsi pe www.sparkweek.ro.

Printre invitații cu care vor interacționa participanții sunt antreprenori de succes și experți în diverse domenii: Bogdan Rădulescu (Head of Partnership & New Business - UNTOLD & NEVERSEA), Adrian Florea (Founder & Business Advisor - Trend Consult), Alin Copîndeanu (CEO & Co-founder - Tudor Personal Tailor), Mihai Bonca (Senior Consultant - Brand Architects), Stelian Iacob (Chief Operations Officer - Therme București), Răzvan Crișan (Founder - Mamizza, Mercato Communale, Kane, M60, ShortsUp), Ian Peatey (Team Coach - The Entrepreneurship Academy), Ilinca Păun (CEO - The Entrepreneurship Academy), Vlad Ungureanu (Intraprenor - StartCasa), Carmen Uscatu (Co-fondator - Dăruiește Viață).

Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat de EA - The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului, unde studenții învață practic încă din prima zi de școală cum să își construiască și să își dezvolte o afacere. Spark Week se va desfășura la sediul facultății (București, str. Semilunei, nr 4-6), dar și în diverse alte locații din capitală (sediile altor afaceri, locații outdoor, cafenele).

Pentru a participa, tinerii interesați trebuie să completeze un formular de înscriere și, dacă sunt selectați, să achite taxa de participare. Aceasta este de 950 lei pentru cei înscriși până pe 9 august și acoperă toate experiențele de învățare, mesele și materialele, însă nu și cazarea și transportul pentru cei care vin din afara Bucureștiului.

Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat în parteneriat cu Banca Transilvania, organizație care susține tinerii întreprinzători români. Banca Transilvania oferă și 8 burse antreprenoriale care acoperă integral taxa de participare la Spark Week. Tinerii interesați de aceste burse pot aplica în formularul de înscriere. Vor fi selectați primii 8 aplicanți care arată prin aplicația lor că sunt tineri cu spirit întreprinzător.

________________________________________________________________________________

Despre EA - The Entrepreneurship Academy

La EA-The Entrepreneurship Academy, studenții învață practic încă din prima zi de școală cum să își construiască și să își dezvolte un business. Acesta devine principalul obiect de studiu și funcționează sub forma unui instrument educațional. La finalul celor 4 ani de studii, prin dobândirea celor 240 credite ECTS, studenții primesc o diplomă și titlul de Bachelor of Business Administration, cu specializarea în Antreprenoriat.

La EA - The Entrepreneurship Academy, cursurile îmbină multă practică cu teorie actuală, iar profesorii se numesc experți - pentru că ei sunt profesioniști români dar și internaționali, din domenii precum: drept, vânzări, legislație europeană, marketing, contabilitate, drept, chiar și dezvoltare personală și limba engleză.

Curricula EA-The Entrepreneurship Academy are la bază filozofia Tiimiakatemia (Team Academy) dezvoltată în Finlanda de către Johannes Partanen acum mai bine de 20 de ani. Team Academy continuă să fie foarte inovatoare ca metodologie și să facă parte dintr-o avangardă a universităților internaționale care oferă o astfel de diplomă și specializare. În momentul de față există centre și universități având la bază metodologia Team Academy în Finlanda, Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina și Peru.

Printre experții care predau la The Entrepreneurship Academy se numără: Anca Dragu (Macroeconomie), Joy Chan (Finanțe), Radu Atanasiu (Critical Thinking), Magda Ropotan (Design Thinking), Sergiu Neguț (business mentor), Ana Silivaș (dezvoltare personală), Cosmin Alexandru (Decan și team-coach), Ilinca Păun (CEO și team coach), Andrei Niculescu (Mentor), Ian Peatey (primul team coach al facultății), Mihai Bonca (Marketing) și alți antreprenori, freelanceri și oameni din companii care vin cu expertiza lor în construcția noilor businessuri ale studenților de la EA - The Entrepreneurship Academy.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați:
Ruxandra Zaharia
PR & Marketing Manager EA – The Entrepreneurship Academy

e. ruxandra.zaharia@educativa.ro | t. 0746575945

Website: https://sparkweek.ro/

Facebook: www.facebook.com/TheEntrepreneurshipAcademy

LinkedIn: www.linkedin.com/school/ea-the-entrepreneurship-academy/

YouTube: www.youtube.com/c/TheEntrepreneurshipAcademyParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite