Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Patru noi soluţii Brother pentru activitatea de birou

24 Iulie 2019





În perioadele aglomerate, angajaţii din toate domeniile de activitate au nevoie de metode cât mai rapide de rezolvare a sarcinilor existente, care să le permită îmbunătăţirea productivităţii şi o reducere a nivelului de stres. În scopul eficientizării operaţiunilor din companii, Brother a creat şi a lansat patru soluţii proiectate pentru îmbunătăţirea performanţelor la tipărire şi reducerea timpului alocat mentenanţei şi administrării.

Cerere ajutor (Request Help) este o funcţie dezvoltată pentru a combate problemele legate de mentenanţa echipamentelor. Soluţiile folosite de companii pentru tipărirea şi gestionarea documentelor sunt în general echipamente complexe, pe care cei mai mulţi dintre angajaţi nu le cunosc dincolo de aria lor minimă de utilizare. Aşa se face că apariţia unui mesaj de eroare poate avea efecte neplăcute în cazul în care persoana care se confruntă cu el nu ştie ce butoane trebuie apăsate sau ce acţiuni trebuie întreprinse. Noua funcţie dezvoltată de Brother este un instrument interactiv creat special pentru astfel de situaţii în care utilizatorii au nevoie de asistenţă, permiţându-le acestora să ceară rapid ajutorul unui profesionist. Practic, prin atingerea unei singure pictograme, este generat un raport de diagnoză complet, care este transmis în mod automat, prin email, direct administratorului IT sau furnizorului de servicii. Nu numai că soluţia este una deosebit de sigură şi uşor de utilizat de oricine, dar funcţionează fără echipamente hardware suplimentare şi oferă administratorilor mai mult control asupra soluţiilor de tipărire.

Comandă consumabile (Order Supplies) introduce o metodă mai uşoară de a comanda consumabile pentru echipamentele de tipărire. Nu toate companiile au persoane dedicate sau un furnizor de servicii care să monitorizeze starea cartuşelor şi să le înlocuiască atunci când este cazul, astfel că golirea lor apare de multe ori în momente neprevăzute. În astfel de situaţii, este necesar ca angajaţii să aloce din timp pentru găsirea şi comandarea consumabilelor corecte, ceea ce presupune un impact negativ asupra productivităţii. Cu noua funcţie introdusă de Brother, acest lucru este însă posibil prin simpla atingere a unui buton, la nivelul imprimantei. Astfel, se economisesc timp şi resurse, iar productivitatea este menţinută la cel mai înalt nivel, chiar şi în companiile care nu optează pentru servicii de print administrate.



Panoul de control de la distanţă (Remote Panel)
permite soluţionarea rapidă a unor probleme de către administratorul IT sau furnizorul de servicii, fără ca persoana responsabilă să se deplaseze până la locaţia echipamentului. Din când în când, angajaţii se pot confrunta cu diverse probleme legate de utilizarea echipamentelor de tipărire, pe care nu le pot rezolva singuri şi au nevoie de ajutor profesionist. În astfel de situaţii, ei apelează la profesionişti, fie din interiorul, fie din exteriorul companiei. De cele mai multe ori, astfel de probleme pot fi identificate şi remediate fără o intervenţie fizică asupra echipamentului. Pentru astfel de situaţii, Brother a creat o funcţie ce permite accesarea de distanţă, în deplină siguranţă, a echipamentelor de tipărire, cu ajutorul cărora specialiştii pot diagnostica şi remedia rapid orice fel de probleme, fără a se deplasa la faţa locului. În acest fel, se reduce enorm timpul de intervenţie, iar perioadele de inactivitate sunt diminuate semnificativ, productivitatea fiind mult îmbunătăţită.

Tipărirea de coduri de bare (Barcode Print+) este o funcţie ce permite companiilor să printeze coduri de bază standard, fără bătăi de cap. În mod normal, listarea de coduri de bare conform standardelor din industrie presupune achiziţionarea şi utilizarea de echipamente dedicate, ceea ce presupune investiţii şi costuri de operare mai mari. Acum, ele sunt eliminate de noua abordare Brother, care le permite companiilor să folosească imprimantele obişnuite de birou în acest scop. Barcode Print+ se integrează uşor cu sistemele software existente şi este pe deplin compatibilă cu SAP şi alte soluţii destinate segmentului Enterprise.

Respectând sloganul companiei - “Alături de dvs.” - noile soluţii dedicate mediului de afaceri au fost proiectate în conformitate deplină cu cerinţele clienţilor şi furnizorilor de servicii, cu scopul creşterii productivităţii din activitatea de tipărire. În acest fel, compania îşi respectă promisiunea de susţinere a partenerilor şi utilizatorilor, prin dezvoltarea continuă de tehnologii inovatoare, care să îmbunătăţească eficienţa lucrului cu documente.



Tags: Printing, Brother

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite