Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Allevo selectată pentru a doua oară la European Business Awards

26 Iulie 2019

Allevo, companie românească ce produce software financiar, a fost nominalizată, pentru al doilea an consecutiv, pe lista companiilor din Europa a căror evolu
ție merită a fi urmărită și care poartă numele sugestiv „Ones to Watch”, în cadrul European Business Awards.

Aflată la cea de-a 12 ediție, prestigioasa competiție europeană de excelență în business, are 18 categorii, iar Allevo a aplicat pentru premiul dedicat inovației, pentru companiile cu o cifră de afaceri între 0-25 milioane de euro. Printre criteriile de selecție s-au numărat: generarea de idei, procesul de inovație, crearea și dezvoltarea de soluții, eficiența comercializării și cea operațională.

Anul trecut, în cadrul European Business Awards s-au înscris peste 111.000 companii din 34 de țări.

„Este o onoare pentru noi să primim, pentru a doua oară, recunoaștere internațională în cadrul acestei prestigioase competiții. În România, Allevo este o companie preocupată de dezvoltarea soluțiilor software care vizează piața financiar bancară, oferind clienților soluții rapide si de calitate pentru alinierea la standarde, conformitate cu legislația si reglementările aplicabile, automatizarea proceselor financiare si analiza calitativa si cantitativa a propriului business. De asemenea, Allevo este un pionier în ceea ce privește adoptarea unui model open source, iar inovația este o preocupare constantă pentru noi.”, a spus Ioana Guiman, Managing Partner.

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards, a adăugat: “Companiile selectate ca ‘Ones to Watch’ sunt inspiraționale, de succes și printre cele mai dinamice companii din Europa. Talentul și tenacitatea din miezul acestor afaceri crează locuri de muncă și aduc prosperitate Europei. Această listă de excelență ‘Ones to Watch’ este un punct de referință al succesului pentru comunitatea de afaceri din Europa.”

Astfel, Allevo primește o nouă recunoaștere internațională pentru produsul FinTP, care se adresează segmentului de servicii financiare, un mediu tradițional, cu reglementări stricte. Modelul open source adoptat în ultimii cinci ani a fost un adevărat act de curaj și un exemplu de pionierat în piață.

Compania și-a redefinit strategia de business în 2017, an în care a accesat și fonduri europene pentru dezvoltarea unei extensii a FinTP pentru companii, ce va fi lansată pe piață în 2020, sub numele de FinOps Suite.

Proiectul cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POC 2014-2020 mai prevede și dezvoltarea unei unelte de testare automată, a uneia de benchmarking, precum și reproiectarea portalurilor www.allevo.ro și www.fintp.org, cel din urmă fiind esențial în consolidarea comunității open source înființate de Allevo, FINkers United.

*FinOps Suite este denumirea comercială a soluției care are în centru aplicația FinTPc, care se va dezvolta în cadrul proiectului TOSS (Treasure Open Source Software), cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 2 „Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă”.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite