Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Interviu cu ESFERA!

22 Septembrie 2006




Desi am inceput acest pseudo dialog din dorinta de a clarifica anumite aspecte, imi dau seama acum ca ar fi o idee buna sa-l transformam intr-un dialog real, in care fiecare dintre Dvs. sa ma poata intreba tot ce doreste despre Esfera. Si imi exprim nerabdarea, atat personala, cat si a intreg colectivului BIS de a raspunde la aceste intrebari.


Sper doar sa imi acceptati invitatia si sa-mi scrieti pe adresa office@bisnet.ro sau sa-mi telefonati la numerele 021 2554577/ 78/ 79, cu increderea ca urmatorul dialog poate fi fata in fata.


Business Information Systems (BIS) este o companie de dezvoltare software, cu capital privat, ce furnizeaza solutii IT si servicii profesionale pentru sectorul financiar-bancar, dar si pentru alte zone ale industriei. Portofoliul BIS include solutii pentru mediul bancar (gestiunea operatiunilor de transfer de fonduri in timp real, managementul lichiditatii, reconcilierea contabila a operatiunilor), solutii de asigurare a continuitatii operationale, solutii de managementul proceselor si resurselor, dar si servicii de consultanta, de management al resurselor IT, precum si gama completa de servicii informatice SWIFT.


Informatii suplimentare sunt disponibile la www.bisnet.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite