Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Aveti un plan de afacere? Finansbank il poate sustine

22 Septembrie 2006




CardFinans IMM este prima linie de credit pe card de pana la 10.000 EUR, pentru IMM-uri si pentru toate categoriile de profesiuni liberale legal inregistrate in Romania, destinata finantarii platilor curente si achizitiei bunurilor de inventar. Linia de credit acordata entitatii finantate poate fi accesata 24 de ore din 24 oriunde in lume pentru plata serviciilor si achizitia bunurilor de inventar de catre oricare dintre utilizatorii desemnati ai acesteia.


InvestFinans este un credit de investitii destinat finantarii achizitiilor de echipamente si mijloace fixe, dar si modernizarii/extinderii imobilelor (birouri, depozite, spatii productive, etc.). Acest produs este destinat sustinerii dezvoltarii IMM-urilor, imbunatatirii capacitatilor productive, a cresterii competitivitatii pe piata a acestora, mai ales din perspectiva integrarii Romaniei in Uniunea Europeana. Noul credit ofera avantajul finantarii de pana la 100%, inclusiv TVA. Suma maxima este de 200,000 EUR pe o perioada de maxim 7 ani, optional cu o perioada de gratie de pana la 9 luni.


Recomandati unui IMM ca inainte sa solicite un credit sa apeleze la un consultant?


In toate sucursalele bancii exista personal specializat si dedicat IMM-urilor, care are experienta corespunzatoare pentru a consilia IMM-urile in gasirea solutiilor optime de finantare, in functie de specificul fiecarei afaceri in parte.


Ce volum de credite a acordat Finansbank clientilor din sectorul IMM?


Desi activitatea de finantare a IMM-urilor printr-o noua divizie a bancii a fost demarata in urma cu aproximativ 1 an de zile, deja am inregistrat o crestere semnificativa, la peste 2.000 de credite noi acordate clientilor IMM, atat prin noile produse standard lansate de banca in ultimele 5 luni, cat si pe produsele clasice.


In acest moment, clientii IMM reprezinta 5,5% din totalul portofoliului de credite acordate de banca noastra si dorim sa crestem ponderea la 20% din totalul portofoliului de credite pana in 2007. Valoarea intregului portofoliu de credite acordate (persoane fizice, IMM-uri, comercial si corporate) este, in prezent, de peste 320 milioane de EUR. Portofoliul total de credite al bancii a crescut cu 45% la sfarsitul lunii august 2006 fata de sfarsitul anului precedent.


Care sunt atu-urile Finansbank in relatia cu IMM-urile?


Banca si-a dezvoltat un portofoliu de produse de creditare dedicate IMM-urilor, care, impreuna cu alte produse si servicii, sunt destinate sa raspunda nevoilor de dezvoltare a afacerilor IMM-urilor, folosind un sistem flexibil de garantii si raspunzand rapid solicitarilor acestora de finantare.


Finantarea sectorului IMM poate reprezenta un motor puternic de dezvoltare pentru piata bancara romaneasca?



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Mihaela ALEXANDROIU
Condoleante familiei si celor de la Credit Europe Bank. Locul gol, pe care il lasa in urma acest domn, acest mare caracter, in sufletele celor care l-au cunoscut, va fi de neumplut. A fost un om extraordinar, un gentleman al bancherilor si un maestru al codurilor in afaceri, de o toleranta si bunatate extraordinara.Nu cunostea sensul cuvantului NU. Felul simplu si firesc pe care il aborda in orice situatie, maniera in care ii impaca pe toti, puterea de munca sunt exemple desavarsite pentru noi toti. Sunt fericita ca am cunoscut o asemea persoana si sunt indurerata ca nu mai este printre noi.
27 Aprilie 2009, 10:32:52