Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Aveti un plan de afacere? Finansbank il poate sustine

22 Septembrie 2006




In perspectiva integrarii in Uniunea Europeana, sectorul IMM va fi cel care va trebui sa se adapteze cel mai rapid noilor cerinte de calitate impuse de accederea pe o piata competitiva. Acest lucru va determina un important efort investitional pe care fiecare dintre clientii nostri va trebui sa-l faca.


Finansbank isi propune sa ofere clientilor IMM, prin consiliere si finantare bancara, solutiile indeplinirii conditiilor necesare continuarii activitatii desfasurate in conditiile noilor standarde impuse de aderarea la familia europeana. Suntem incantati sa oferim suportul nostru clientilor IMM in acest proces de dezvoltare.


Interviu realizat de Gabriel Vasile



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Mihaela ALEXANDROIU
Condoleante familiei si celor de la Credit Europe Bank. Locul gol, pe care il lasa in urma acest domn, acest mare caracter, in sufletele celor care l-au cunoscut, va fi de neumplut. A fost un om extraordinar, un gentleman al bancherilor si un maestru al codurilor in afaceri, de o toleranta si bunatate extraordinara.Nu cunostea sensul cuvantului NU. Felul simplu si firesc pe care il aborda in orice situatie, maniera in care ii impaca pe toti, puterea de munca sunt exemple desavarsite pentru noi toti. Sunt fericita ca am cunoscut o asemea persoana si sunt indurerata ca nu mai este printre noi.
27 Aprilie 2009, 10:32:52