Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ViewSonic anunță lansarea VP3481 ColorPro

09 August 2019ViewSonic Corp., lider global pe piața soluțiilor de afișare, a anunțat lansarea modelului VP3481 în cadrul familiei de monitoare profesionale premiate - ColorPro. Proiectat pentru a reda imagini extrem de detaliate și cu o fidelitate a culorilor de excepție. Acest model este perfect pentru aplicații de design grafic, editare foto sau prelucrare video.

Echiparea modelului VP3481 cu o conectivitate bogată poate satisface cerințele oricărui tip de utilizator. Astfel, conectorul USB 3.1 Tip-C cu suport pentru alimentare până la 60W, porturile video DisplayPort și HDMI cu suport HDCP 2.2, pe lângă multe altele, permite securizarea conținutului video 4K. Acestora li se adaugă boxele încorporate de 5W, care pot reprezenta o alternativă inteligentă la sistemele audio dedicate în cazul birourilor unde spațiul disponibil este limitat.


“ViewSonic VP3481 este versiunea mai mică a monitorului premiat VP3881. Am creat familia de monitoare profesionale ColorPro pentru a satisface cerințele celor mai pretențioși dintre utilizatori, pentru care fidelitatea culorilor și performanța au prioritate”, a spus Phong Phanel, Vertical Marketing Manager pentru soluții de afișare profesionale la ViewSonic America. “Obiectivul ViewSonic este ca monitoarele ColorPro să ofere cea mai fidelă reproducere a culorilor, contrastului și detaliilor dintr-o imagine”, a continuat acesta.

Datorită ecranului curbat cu rezoluție WQHD (3440x1440) în format ultra-wide 21:9, ColorPro VP3481 poate afișa imagini într-un mod deosebit de realist, până la cel mai mic detaliu. Iar pentru că este pre-calibrat din fabrică, el asigură încă din momentul livrării către utilizator o acoperire de 100% a spectrului sRGB și o deviație a culorilor Delta E<2. În acest fel, este garantată cea mai bună experiență vizuală, prin menținerea unei fidelități deosebite și a consistenței culorilor pe suprafața întregului ecran. De asemenea, există și o funcție integrată de uniformitate, care garantează calitatea cromatică a celor 4.39 bilioane culori oferite de tabela pe 14bit, în timp ce suportul HDR10 permite obținerea unui nivel de contrast superior.

Pe lângă o calitate vizuală deosebită, noul monitor ViewSonic ColorPro VP3481 se remarcă și prin performanțe deosebite la redarea scenelor în mișcare. Datorită ratei de reîmprospătare de până la 100Hz, toate mișcările sunt redate fluid și fără întreruperi, iar tehnologia AMD FreeSync™ asigură sincronizarea dintre placa video și monitor. Aceasta modifică dinamic rata de reîmprospătare, prevenind apariția unor elemente nedorite, precum stuttering sau tearing.

Designul și ergonomia nu au fost nici ele neglijate, astfel că noul membru al familiei ColorPro adoptă un aspect modern, cu rame subțiri și beneficiază de un picior de susținere care permite întotdeauna reglarea poziției optime. Prin urmare, sunt posibile ajustarea înălțimii, pe un interval de 130mm, precum și rotirea stânga/dreapta cu 600, respectiv înclinarea față/spate cu 60/210. Iar pentru cei care doresc sa exploateze într-un mod cât mai eficient spațiul disponibil, monitorul permite fixarea pe perete prin sistem VESA 100x100mm.

Toate monitoarele ViewSonic ColorPro sunt calibrate individual din fabrică, astfel încât să ofere o acoperire de 100% a spectrului sRGB și o valoare Delta E<2, asigurând în același timp cel mai ridicat nivel de performanță pentru profesioniști și utilizatori prosumer. De asemenea, este permisă calibrarea hardware ulterioară, cu ajutorul instrumentului opțional de calibrare - ViewSonic Colorbration Kit.

Noul monitor ViewSonic ColorPro VP3481 va fi disponibil în România prin distribuitorul ELKO la prețul recomandat de 699.33 de dolari. Pentru mai multe informații despre ViewSonic, vizitați pagina ViewSonic.com și urmăriți pe Facebook, YouTube și Twitter.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite