Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Soluțiile igloohome de securizare a bunurilor, introduse în exclusivitate de Elko Romania

22 August 2019ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de produse, soluții IT și electronice de consum, a încheiat un parteneriat cu igloohome, devenind distribuitor exclusiv al sistemelor de acces inteligente dezvoltate de acest producător inovator.
Securizarea eficientă a bunurilor, indiferent că acestea se află în locații fixe sau în mișcare, reprezintă o preocupare pentru tot mai mulți oameni, din toate domeniile de activitate. În același timp însă, accesul rapid și ușor al persoanelor autorizate la aceste bunuri are o importanță deosebită, căci poate influența întreaga activitate. Din acest motiv, ELKO Romania și-a propus să ofere utilizatorilor cele mai moderne soluții și cele mai avansate tehnologii de control al accesului. Astfel, prin parteneriatul cu igloohome, distribuitorul își completează oferta prin adăugarea de sisteme inteligente de control al accesului, proiectate pentru locuințe, unități de cazare și chiar vehicule pentru transport de marfă.


igloohome produce încuietori inteligente destinate proprietarilor de locuințe, dezvoltatorilor de imobile și nu numai, venind în completarea unui vast portofoliu ELKO de soluții de control al accesului pentru companii și instituții. Astfel, Mortise este echipamentul perfect pentru securizarea eficientă a ușilor fără a folosi chei fizice. Prevăzut cu o tastatură numerică, dispozitivul permite descuierea ușilor din exterior folosind coduri PIN permanente sau temporare, chei Bluetooth stocate pe smartphone și carduri de acces, pe când din interior este suficientă apăsarea clanței. În situații de urgență, se poate folosi una dintre cele două chei fizice tradiționale livrate în pachet. Totodată, dispozitivul se încuie automat de îndată ce ușa este închisă, se descuie automat în cazul detectării de temperaturi specifice unui incendiu și încetează să funcționeze timp de 5 minute dacă au fost introduse coduri PIN greșite de 5 ori succesiv.
Pentru utilizatorii care doresc o soluție mai compactă, igloohome oferă dispozitivul Deadbolt 2S. Acesta permite accesul folosind coduri PIN sau chei Bluetooth și este acompaniat de chei fizice tradiționale pentru urgențe. Atât Mortise, cât și Deadbolt 2S, se pot sincroniza cu serviciul Airbnb, astfel încât accesul oaspeților să fie permis strict pe perioada agreată - totul în mod automat.
O altă soluție inteligentă creată de igloohome pentru proprietarii de locuințe care oferă cazare este Keybox 2. Conceput ca un seif inteligent, acest dispozitiv compact permite depozitarea în siguranță a cheilor și cardurilor de acces, care pot fi accesate ulterior de utilizatorul autorizat prin folosirea unui cod PIN sau a unei chei Bluetooth. Keybox 2 se poate atașa mânerului ușii sau se poate monta pe perete, fiind o soluție ideală atât pentru proprietarii de hoteluri și pensiuni care nu doresc să mențină un serviciu de recepție non-stop, cât și pentru proprietarii de locuințe care le închiriază pe termen scurt și doresc să simplifice procesul de acces al oaspeților.
Cel de-al patrulea produs igloohome introdus de ELKO în România - Smart Padlock – este, în esență, un lacăt inteligent de cea mai bună calitate, astfel că poate fi utilizat pentru securizarea unei game foarte vaste de obiective, inclusiv pentru securizarea bicicletei. Indiferent că se optează pentru coduri PIN sau recunoașterea smartphone-ului, modelul poate fi descuiat foarte rapid, eliminând riscul rătăcirii cheilor tradiționale.
Pe lângă varietate și flexibilitate, produsele igloohome sunt caracterizate și de o calitate deosebită, fiind fabricate în cele mai bune fabrici din Coreea de Sud, din materiale cu rezistență sporită. Astfel, ele completează perfect oferta ELKO Romania, care și-a luat angajamentul de a oferi clienților produse de cea mai bună calitate, bazate pe tehnologii de ultimă generație, care să răspundă cât mai precis cerințelor și necesităților din piață. Prin urmare, soluțiile igloohome pot fi achiziționate de acum și în România, prin intermediul partenerilor autorizați ELKO Romania.

Despre igloohome
Având sediul în Singapore, igloohome comercializează produse în peste 100 de țări și colaborează cu peste 100 de integratori. De-a lungul timpului, compania a primit mai multe premii pentru produsele sale și este partener preferat Airbnb. La ora actuală, igloohome oferă soluții inteligente de acces pentru proprietarii de locuințe, dar și pentru dezvoltatorii imobiliari care doresc să ofere clienților lor un nivel cât mai ridicat de confort.

Despre ELKO Group și ELKO Romania
ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 36.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1 768 de milioane USD (1 497 milioane EUR).
ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city - precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite