Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Adobe a finalizat achizitionarea companiei romanesti InterAKT

22 Septembrie 2006



Adobe Systems Incorporated a anuntat recent achizitia companiei romanesti de software InterAKT Online S.A, specializata in furnizarea de solutii software pentru web development, web publishing si e-commerce. Termenii achizitiei nu au fost facuti publici. In derularea si finalizarea negocierilor de preluare, compania romaneasca a primit asistenta legala si financiara pentru a facilita vanzarea actiunilor catre Adobe din partea firmei Ensight Management Consulting, care a realizat auditul financiar si legal al InterAKT.


Adobe„Achizitia InterAKT ne ofera atat o echipa locala foarte buna, cat si cateva oportunitati foarte incitante de a mari capacitatile Dreamweaver pentru dezvoltarea de aplicatii Web si de a extinde platforma si instrumentele Flex. InterAKT detine toate ingredientele strategice pentru a intari prezenta si accesul Adobe pe piata est europeana si completeaza fericit talentata echipa tehnica din centrele de Cercetare&Dezvoltare existente in America de Nord, Asia si Europa de Vest“, a declarat Digby Horner, vicepresedinte al Adobe Engineering Technologies Group.


InterAKT dezvolta aplicatii care permit companiilor crearea facila de aplicatii Web de gestiune de continut, Intranet si e-commerce, compania axandu-se pe crearea de produse pentru dezvoltatori web - inclusiv extensii software, plug-in-uri si solutii informatice complete. In urma integrarii companiei, produsele InterAKT vor fi oferite prin Adobe Labs si vor fi disponibile in cadrul noii versiuni extinse a Kollection, cel mai popular produs InterAKT, care include foarte multe functionalitati avansate pentru utilizatorii Dreamweaver care dezvolta pagini web, portaluri, blog-uri, galerii de imagini, site-uri de comert electronic, CMS, CRM si alte solutii Web, fara a necesita cunostinte avansate de programare. Clientii actuali ai InterAKT vor continua sa primeasca suport in cadrul grupurilor de discutii cel putin inca sase luni si vor primi reduceri pentru noua versiune Kollection.


Radu Ghitulescu



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite