Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Īn cadrul evenimentului LG Future Talk, susţinut de IFA, LG demonstrează cum inteligenţa artificială poate face ca oriunde să fie ca acasă

06 Septembrie 2019



Oferind o nouă viziune a transformării prin strategia “Evoluție, Conectare și Deschidere”

În cadrul unei discuții cu experți din deschiderea IFA 2019 de la Berlin, Dr. I.P. Park, președinte și Chief Technology Officer al LG Electronics, a împărtășit viziunea companiei despre un viitor concentrat pe AI, în care Anywhere is Home (Acasă poate fi oriunde). Vorbind despre cei trei piloni ai strategiei LG pentru AI, Evolve, Connect and Open (Evoluție, Conectare și Deschidere), Dr. Park și invitații săi specialiști au discutat despre cum inovațiile în domeniul AI și al conectivității vor extinde noțiunea de “acasă” în orice domeniu al vieții de dincolo de ușa de la intrare.




În centrul discuției de astăzi a fost rolul LG ThinQ, marca de dispozitive inteligente a companiei, ce reunește acum produse și servicii AI, precum și produse cu capabilități Wi-Fi și IoT, totul într-o viziune unificatoare a unui ecosistem bazat pe AI. Pentru a ilustra evoluția LG ThinQ, Dr. Park a prezentat un concept de învățare inteligentă ce permite unor aspiratoare robotizate să evite a rămâne blocate din cauza obstacolelor și colțurilor. Asemenea inovații vor fi facilitate de microcipul AI pentru electrocasnice proprietar LG, microcip lansat în cursul acestui an, ce folosește LG Neural Engine pentru un AI integrat.

În același timp, pentru a conecta mai multe puncte digitale de contact din viețile consumatorilor, LG caută moduri de a diversifica modul de interacțiune utilizator-dispozitiv, dincolo de recunoașterea vocală. Aici sunt incluse inovații precum modulul de inteligență vizuală Vision Pack, un senzor video conectat la cloud. Dr. Park a prezentat aparatul LG Styler cu Vision Pack, ce poate recunoaște vizual haine și face recomandări adecvate. Dr. Park a prezentat și LG ThinQ Fit, o nouă etapă evolutivă a conceptului Smart Mirror, în care camere video 3D măsoară cu acuratețe dimensiunile corporale ale utilizatorului, creând un avatar veridic pentru croitoria virtuală.




Dr. Park a subliniat importanța deschiderii în cadrul parteneriatelor și colaborării. Investițiile LG în deschiderea platformelor sale către ceilalți reprezintă cheia unei compatibilități mai mari și unei diversificări a inovației. În mod consecvent cu această filosofie, LG a pus recent la dispoziția dezvoltatorilor și partenerilor externi platforma LG ThinQ (http://deepthinq.developer.lge.com), pentru a accelera dezvoltarea tehnologiei sale AI.

Grupul de experți invitați de Dr. Park a inclus specialiști de top din toate domeniile sectorului de tehnologie, aceștia explorând în profunzime tehnologia AI, dezvoltarea acesteia și modul în care poate fi aplicată pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Printre interlocutori s-au numărat Dino Flore, vicepreședinte tehnologic al Qualcomm, responsabil de strategia 5G a companiei în toată zona EMEA; Maurice Conti, un renumit futurist și Chief Innovation Officer la moonshot factory Alpha a companiei Telefonica, precum și Ralph Wiegmann, CEO al iF International Forum Design.



Evoluție, Conectare și Deschidere sunt standardele noastre pentru un tip de AI ce va face viața mai bună într-un mod măsurabil,” a declarat Dr. I.P. Park de la LG. “Nu este vorba doar despre îmbunătățirea a ceea ce facem acum, ci și despre transformarea fundamentală a modului în care trăim și gândim.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite