Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

NEWTON - Proiect de integrare IT pentru Administratia Publica

22 Septembrie 2006



CSVision isi propune sa imbunatateasca decisiv organizarea si comunicarea in cadrul institutiilor clientilor sai, prin imbinarea celor mai potrivite, consacrate, flexibile si inovative solutii IT, cu preocuparea de a asigura un mediu de lucru familiar si prietenos utilizatorilor.


NEWTON reprezinta un proiect de integrare IT pentru Administratia Publica si un raspuns viabil la contextul actual si problemele acestui sector.


La Brasov, in cadrul Consiliului Judetean, va functiona prima implemetare completa de NEWTON. Astazi sunt deja implementate si functioneaza integrat o serie de module ale acestui proiect.


graf01Conform raportului ANIAP, «Evaluarea Stadiului Informatizarii Administratiei Publice Locale» din septembrie 2006, Administratia Publica din Romania se confrunta cu probleme precum:


l intelegerea gresita a conceptului de informatizare, manifestata prin achizitionarea si implementarea exclusiv a unor sisteme financiar - contabile


l absenta unei strategii coerente de informatizare a unei institutii, ceea ce duce la implemetarea unor piese soft disparate si neintegrate intre ele


l neimplicarea factorilor de decizie in sustinerea implementarii dar si in exploatarea sistemelor implementate


l imposibilitatea unor institutii publice de a-si informatiza activitatea - in special cele in care lipseste forta de munca pregatita si cele de dimensiuni mai reduse.


Proiectul NEWTON pune la dispozitia institutiilor publice un tipar de integrare potrivita a unor solutii IT consacrate la nivel national si international.


Newton reprezinta simultan urmatoarele:



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite