Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Milestone Systems introduce noua versiune Milestone XProtect 2019 R3 cu suport centralizat pentru căutare

10 Octombrie 2019



Managementul îmbunătățit al parolelor dispozitivelor

Noua funcție Device Password Management reprezintă o continuare a focusului XProtect pe ușurința în utilizare și securitatea cibernetică îmbunătățite în procesul de setare a noilor instalări, la fel precum și pe extinderea celor existente. Această caracteristică le permite administratorilor de sistem ca, pentru anumiți producători de echipamente, să administreze parolele dispozitivelor direct din XProtect Management Client. În versiunea 2019 R3, numărul producătorilor de dispozitive suportate a fost dublat și a fost adăugată posibilitatea de a programa schimbări de parole în conformitate cu ritmul organizației și politicile de securitate ale acesteia, iar în acest fel procesul de management al parolelor este complet automatizat.

Pentru a afla mai multe despre îmbunătățirile și funcțiile noi introduse de versiunea R3, precum și despre produsele pentru care este disponibilă aceasta, vizitați pagina web dedicată.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondată în 1998 şi operănd acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este uşor de gestionat, fiabilă, aşa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți şi oferă alegeri flexibile pentru hardware de reţea şi integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de ţări, soluţiile Milestone ajută organizaţiile să-şi gestioneze riscurile, să protejeze oamenii şi bunurile, să-şi optimizeze procesele şi să reducă costurile. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite